Gradfest v Rakičanu odpovedan

Dogodek so odpovedali zaradi nepredvidenih tehničnih težav.

Prlekija-on.net, petek, 11. oktober 2024 ob 17:08
Dogodek bi letos potekal pod imenom Gradfest

Dogodek bi letos potekal pod imenom Gradfest

V idiličnem ambientu dvorca Rakičan se je tudi letos nameraval odvijati tradicionalni festival z novim imenom GRADFEST. Priljubljeni dogodek, ki vsako leto privabi tisoče obiskovalcev ter popestri praznični konec krompirjevih počitnic in noč čarovnic, bi moral potekati 30. 10., 31.10. in 2. 11., a so ga zaradi nepredvidenih tehničnih težav odpovedali, je sporočila Agencija Denea.

"Spoštovani,
Z obžalovanjem vas obveščamo, da smo zaradi nepredvidenih tehničnih težav, ter zahtevnih kulturnovarstvenih pogojev prisiljeni odpovedati dogodek GRADFEST, ki je bil načrtovan 30.10, 31.10 in 2.11.2024.
To odločitev smo sprejeli s težkim srcem saj smo si vsi skupaj prizadevali ustvariti edinstven in nepozaben dogodek za vse naše obiskovalce. Naše glavno vodilo je bilo, da pripravimo dogodek, ki bo v čast tako dvorcu Rakičan kot skupnosti, ki ga obdaja. Žal pa okoliščine niso omogočile, da bi to vizijo uresničili.
Vsem, ki ste izkazali podporo našemu dogodku, se iskreno zahvaljujemo za vašo zaupanje. Zahvaljujemo se tudi glasbenim izvajalcem, s katerimi smo že imeli sklenjene pogodbe, da razumejo nastalo situacijo in od nas niso zahtevali plačila dogovorjenih honorarjev
," so zapisali.

Kupcem vstopnic bo povrnjena kupnina na prodajnem mestu, kjer ste opravili nakup in sicer do 31.12.2024. Vsa prodajna mesta imajo pogoje vračila objavljena na svojih spletnih straneh, spletni kupci pa podrobnosti lahko najdejo tukaj.

"Naša ekipa bo v prihodnje še naprej delovala s strastjo in zavezo do organiziranja kulturnih dogodkov, ki bodo pozitivno prispevali k skupnosti. Upamo, da se bomo kmalu ponovno srečali v bolj ugodnih okoliščinah.
Najlepša hvala za vaše razumevanje
," so še ob tem zapisali.

Objavil/a DENEA dne Petek, 11. oktober 2024
GRADFEST RAKIČAN

V idiličen ambient dvorca Rakičan se vrača tradicionalni festival z novim imenom GRADFEST




Več v Družabno