V torek obravnavali sedem kaznivih dejanj

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino akumulatorjev iz premičnih semaforjev, tatvino ženske torbice z dokumenti in denarjem iz avtomobila, tatvino ure, dve kaznivi dejanji Uporabe negotovinskega plačilnega sredstva ter dve kaznivi dejanji nasilja v družini.

Prlekija-on.net, sreda, 16. oktober 2024 ob 07:49

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru in dve povoženji divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino akumulatorjev iz premičnih semaforjev, tatvino ženske torbice z dokumenti in denarjem iz avtomobila, tatvino ure, dve kaznivi dejanji Uporabe negotovinskega plačilnega sredstva ter dve kaznivi dejanji nasilja v družini. V enem primeru je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V času med 14. in 20. oktobrom 2024 poteka nacionalna akcija za večjo varnost pešcev »Bodi viden, bodi previden«, ki jo koordinira Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa. V tem času naj bodo udeleženci v prometu še posebej pozorni na pešce.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.



Več v Črna kronika