Podjetje Roto Splošni bolnišnici Murska Sobota doniralo 10 rehabilitacijskih vozičkov

Donacija predstavlja pomemben prispevek k dvigu kakovosti oskrbe in še dodatno krepi povezavo med lokalnimi podjetji in zdravstvenimi institucijami.

Prlekija-on.net, petek, 18. oktober 2024 ob 15:59
Donacija rehabilitacijskih vozičkov

Donacija rehabilitacijskih vozičkov

Splošna bolnišnica Murska Sobota je prejela pomembno donacijo podjetja Roto d.o.o. iz Černelavcev. Podarili so jim 10 rehabilitacijskih vozičkov, v skupni vrednosti 10.000 €. Z donacijo bodo svojim pacientom omogočili večjo gibljivost, v smislu transporta med oddelki oz. opravljanjem posameznih zdravstvenih storitev, kar jim bo vsekakor olajšalo bivanje in okrevanje v bolnišnici. Donacija predstavlja pomemben prispevek k dvigu kakovosti oskrbe in še dodatno krepi povezavo med lokalnimi podjetji in zdravstvenimi institucijami.

Direktor podjetja Roto, Matjaž Pavlinjek je povedal: »Z donacijo rehabilitacijskih vozičkov Splošni bolnišnici Murska Sobota verjamemo, da bo ta korak prispeval k boljšemu in bolj trajnostnemu zdravstvenemu sistemu, obenem smo hvaležni za zaupanje in priložnost, da skupaj prispevamo k izboljšanju kakovosti življenja pacientov. Zavedamo se, da je skrb za zdravje naših občanov skupna naloga in ponosni smo, da smo deležni tega skupnega sodelovanja.

Vozički, ki smo jih donirali so tehnološko sodobno zasnovani za potrebe pacientov v vseh zdravstvenih ustanovah. Z njimi lahko zagotovimo udobno in varno vožnjo pacientov, kar pomembno vpliva na njihovo počutje. Posebnost rehabilitacijskih vozičkov je, da so izdelani iz polimernih materialov, kar prinaša številne prednosti, kot je odpornost na vlago, saj je njihova glavna funkcija izvajanje fizioterapije pacientov v vodi. Njihova teža je minimalna, zato so enostavni za manipulacijo in čiščenje. V okviru naše zavezanosti trajnostnemu razvoju so Roto vozički izdelani iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati

Vodstvo bolnišnice se podjetju Roto iskreno zahvaljuje za njihovo velikodušnost in podporo. Donacija rehabilitacijskih vozičkov pomembno prispeva k izboljšanju oskrbe pacientov in olajšuje delo njihovega zdravstvenega osebja.



Več v Gospodarstvo