Slovesno odprtje prve vodilne trgovine Dongfeng v Sloveniji

Oglasno sporočilo, ponedeljek, 28. oktober 2024 ob 07:35

Družba Dongfeng Motor je 23. oktobra zvečer po lokalnem času uspešno izvedla slovesnost ob odprtju Dongfengovega centra v Ljubljani, glavnem mestu Slovenije. Hkrati sta v Sloveniji prvič debitirala nova avtomobila VOYAH COURAGE in FORTHING S7, ki sta v slovenski avtomobilski trg vlila novo energijo.

Prireditve se je udeležil kitajski veleposlanik v Sloveniji Wang Shunqing, ki je imel tudi govor. Dogodka so se udeležili predstavniki vladnih služb, kot so slovensko ministrstvo za gospodarstvo, ministrstvo za kulturo in turizem ter ministrstvo za znanost in tehnologijo, ter predstavniki kitajsko-slovenskega poslovnega združenja. Poleg tega so se ob tem pomembnem trenutku zbrali tudi Dongfengovi partnerji iz različnih vzhodnoevropskih držav, lokalni trgovci v Sloveniji in medijski gostje z vseh področij. Poleg tega je bila na dogodek povabljena tudi znana slovenska pevka in ambasadorka blagovne znamke Dongfeng, Raiven, ki je tudi zapela.

Na tem dogodku se je DONGFENG Motor v Sloveniji pojavil s celostno podobo blagovne znamke Dongfeng s svojimi tremi serijami izdelkov blagovnih znamk DONGFENG, VOYAH in MHERO, ki prikazujejo Dongfeng MAGE, BOX, SHINE, VOYAH FREE in MHERO Ⅰ. Na srečanju je Xie Qian, vodja evropske ekipe Dongfeng, predstavil blagovno znamko, tehnologijo in izdelke Dongfeng. Hkrati je bilo na prizorišču dogodka objavljeno, da sta bila v Sloveniji uradno predstavljena Dongfengov vrhunski novi energetski SUV Voyah Courage in priljubljena nova energetska limuzina S7, ki lokalnim potrošnikom zagotavljata raznoliko izbiro in visokokakovostne izkušnje.

Slovesno odprtje prve vodilne trgovine Dongfeng v Sloveniji

Slovesnost ob odprtju vodilne trgovine Dongfeng v Sloveniji

Slovenija ima trenutno relativno visoke državne subvencije za vozila na novo energijo. Nova energetska vozila Dongfeng so v Sloveniji zelo cenjena. Dva tokrat izdana modela novih energetskih vozil združujeta moden videz, razkošno notranjost, odlične zmogljivosti in napredno tehnologijo ter poudarjata moč Dongfengove tehnologije novih energetskih vozil in edinstven čar blagovne znamke Dongfeng. Hkrati je Dongfeng za zadovoljitev povpraševanja na trgu hkrati predstavil tudi različne vrste in različne segmente vozil, kot so gorivni in hibridni modeli, da bi zadovoljil različne potrebe uporabnikov po vozilih.

Odprtje vodilne trgovine Dongfeng Motor ter debi in uvrstitev novih modelov pomenijo trden korak naprej za Dongfeng Motor na slovenskem trgu. Za družbo Dongfeng Motor je to pomemben ukrep za aktivno širitev mednarodnega trga in še en pomemben dosežek njene strategije globalizacije blagovne znamke.

Li Rongrong
lirongrong@dfmc.com.cn 
+8615700733121
https://www.tiktok.com/@dongfeng_motor
https://www.facebook.com/DongfengMotorCorporationGlobal



Več v Gospodarstvo