28-letnik zaradi poskusa uboja in družinskega nasilja v pripor

Z nožem je po rokah porezal svojo izven zakonsko partnerico in moškega, ki se je nahajal v hiši

Prlekija-on.net, petek, 20. januar 2012 ob 14:055
Policija

Policija

V noči iz srede na četrtek so radgonski policisti na podlagi prijave večkrat intervenirali v stanovanjski hiši na območju Upravne enote Gornja Radgona.

Ugotovili so, da je 28-letni kršitelj, ki mu je izrečen veljaven ukrep "prepovedi približevanja", to noč trikrat kršil izrečen ukrep, saj je prišel v hišo, v kateri je bila izven zakonska partnerka. Pri zadnji kršitvi je z vlomom prišel v zaklenjeno stanovanjsko hišo in z nožem po rokah porezal svojo izven zakonsko partnerico, kateri se zaradi ukrepa ne sme približati. Po roki je porezal tudi moškega, ki se je nahajal v hiši.

Oba poškodovanca sta bila zaradi lažjih telesnih poškodb (vreznine po rokah) z reševalnim vozilom prepeljana v murskosoboško bolnišnico, kjer sta ostala na opazovanju.

Osumljenec je pred prihodom policistov kraj dejanja zapustil. Včeraj v dopoldanskem času so ga policisti izsledili in mu odvzeli prostost.

Zaradi utemeljenega suma poskusa dvojnega uboja je bil osumljenec danes s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zoper njega odredil pripor.

Policisti so osumljencu zaradi kršitve ukrepa prepovedi približevanja izdali tudi plačilni nalog.


Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34