Pred klubom JJ Puch postavili reklamni pano sosednje firme

Pano je postavljen neposredno pred vhodom prostorov društva JJ Puch Ljutomer

Milan Belec, četrtek, 22. marec 2012 ob 10:4714
Pano pred klubom

Pano pred klubom

Razumeti raklamo je gotovo zgovorno, jo postaviti na mesto, da jo vidi več ljudi, tudi. Postaviti jo pred objekt, kateri je gotovo širšega pomena, pa ni korektno.

Ravno letos ob dvajseti obletnici delovanja enega izmed najboljših društev v Sloveniji pa je člane društva presenetil ta pano, kateri je bil postavljen v sredo, 21. marca 2012 med 14. in 16. uro.

Poraja se vprašanje, kdo lahko dovoli postavitev panoja na takšnem mestu, če je za to soglasje, je vprašanje ali uradnik ve kaj je dovolil? Ali si je ogledal mesto postavitve? Če je pridobljeno soglasje, je gotovo vprašanje sposobnosti ljudi, ki odločajo.

Postavitev soseda brez soglasja pa je gotovo največje nagajanje, oziroma samovolja. Lahko razumemo da je to pomembno podjetje, lahko razumemo da je zaposleno toliko ljudi. Spoštujemo delo in smo veseli, da je uspešno podjetje.

Takoj včeraj smo sklicali nujni sestanek upravnega odbora in sprejeli sklep za ugotovitev postopka. Člani društva Johan Janez Puch smo ves čas gradnje in bivanja na tem naslovu spoštovali vse pogoje, katere so narekovali lastniki podjetja, bili so tudi taki, o katerih je škoda izgubljati besede, tokrat pa ne moremo dovoliti tako ponižujočega dejanja.

Društveno delovanje je v registru javnega pomena, povezuje ljudi iz celotne Prlekije in združuje člane širom po Sloveniji. Obiski v muzeju in prireditve na tem mestu, so vedno velika reklama za omenjeno podjetje.

Predsednik JJPUCH Ljutomer
Milan Belec


Več v Gospodarstvo