Športno popoldne s starši

Učenci so z razredničarko organizirali športne igre za starše v telovadnici šole

Jasna Lampreht, sreda, 18. april 2012 ob 21:34
Športne igre v Cezanjevcih

Športne igre v Cezanjevcih

Osmošolci OŠ Janka Ribiča Cezanjevci so si tudi letos zamislili roditeljski sestanek malo drugače. Lani so ob materinskem dnevu presenetili svoje mame z dramsko igro, ki so jo sami napisali in odigrali. Postregli so jih s kavo, čajem in piškoti, ki so jih sami spekli v pekarski delavnici, na koncu pa so jih tudi obdarili.

Letos pa so po kratkem uvodnem delu z razredničarko za starše organizirali športne igre v telovadnici šole. S svojimi starši so se pomerili v odbojki, košarki in nogometu. Tekme so bile »hude bitke«, nihče ni popustil niti za malenkost, glavno vodilo pa je bilo »fair play«. Kot se za domačine spodobi so učenci na koncu le popustili in prepustili zmago staršem. Starše so otroci presenetili in hkrati razveselili s podelitvijo zlatih medalj, ki jih bodo poleg samega doživetje spominjala na prijetno popoldan. S tem dogodkom smo na šoli obeležili svetovni dan zdravja.

P. S. Monika, Urška, Monika, Klementina, Tadej, Damjan, Marjan, Melani, Nina, Sara, Ana, Timotej, Aljaž, Smiljana, Klara čakajo povabilo na povratno tekmo.


Več v Kultura in izobraževanje