Zapleši z Urško plesala in tekmovala v Ljubljani

Skupaj se je tekmovanja udeležilo 25 tekmovalk, ki so tokrat nastopale le v disciplini Disco dance in med 300 sodelujočimi dosegle dobre rezultate

Prlekija-on.net, torek, 9. april 2013 ob 15:48
Plesalke Zapleši z Urško v Ljubljani

Plesalke Zapleši z Urško v Ljubljani

V Ljubljani je ta vikend potekal že šesti turnir v modernih plesih, na katerem so nastopale tudi plesalke plesnega kluba Zapleši z Urško. Skupaj se je tekmovanja udeležilo 25 tekmovalk, ki so tokrat nastopale le v disciplini Disco dance in med 300 sodelujočimi dosegle dobre rezultate.

Najbolje se je odrezala Nuša Jud, ki je osvojila v disciplini Disco Freestyle prvo mesto. Odličen rezultat sta v Disco Dance parih dosegli Evelin Bukovec in Maja Pučko in na koncu osvojili drugo mesto, Sara Vajs in Lana Tivadar pa četrto.

V solo nastopu je bila Evelin Bukovec spet odlična tretja, Sara Vajs pa četrta. Pri mladincih parih tokrat ni bilo stopničk, a vseeno so bili rezultati dobri. Heric Veronika in Melissa Laissani sta bili četrti, Nuša Jud in Niki Sever peti ter Tara Ficko in Viktorija Hartman Adjei šesti.

Mala skupina Pupe je bila na koncu četrta, Cukri pa v mladinski kategoriji peti.

Turnir po rezultatski plati ni bil tako uspešen, kot je bil prejšnji v Mariboru a uvrstitve in prikazano, so dobrodošle za popravo napak ter s tem boljše uvrstitve na prihajajočem turnirju, ki bo konec meseca v Radovljici.


Več v Šport

Kasaške dirke v Križevcih, foto: Občina Križevci

Kasaške dirke privabile številne obiskovalce

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 11:40
RK Jeruzalem Ormož, foto: Božo Grabovac

Prleški rokometaši znova v Evropi

nedelja, 14. julij 2024 ob 18:13