Odlični rezultati tekmovalk Twirling kluba Ljutomer

V Šempetru v Savinjski dolini je potekalo 17. državno prvenstvo v twirlingu

Prlekija-on.net, sreda, 24. april 2013 ob 13:46
Twirling klub Ljutomer

Twirling klub Ljutomer

17. državno prvenstvo v twirlingu je to leto potekalo v športni dvorani OŠ Šempetru v Šempeter v Savinjski dolini, in sicer 20. in 21. aprila.

Članice Twirling kluba Ljutomer so dosegle več kot odlične rezultate. V disciplini C-solo pari mlajši junior sta tekmovali Živa Smodiš & Nadja Štelc in osvojili 3. mesto. V disciplini c-solo pari junior sta tekmovala dva klubska para, to sta Sara Slana & Lara Muršič, ki sta osvojili zasluženo 3. mesto, ter njuni sotekmici Lea Zabavnik & Urška Sever, ki sta bile tik za njima in sta osvojili 4. mesto. V disciplini C-solo junior pri posameznicah se je Benja Šmauc v močni konkurenci, ki jo je sestavljalo 40 tekmovalk, prebila v finale in tako osvojila več kot odlično 8. mesto.

Klub pa je še posebej ponosen na letošnje skupine. Skupina C-team junior, ki so jo sestavljele Neja Ciglarič, Urška Dunaj, Benja Šmauc, Lara Slekovec, Lucija Mesarič in Tamara Kolerič je osvojila 3. mesto. Tudi  starejša skupina deklet, ki je tekmovala v disciplini C-team starejši junior in so jo sestavljale Nika Petek, Lea Zabavnik, Urška Sever, Sara Slana in Lara Muršič je prav tako dosegla 3. mesto.

Dekleta so nastopala pod mentorstvom trenerke Anite Ketiš, ki je na njih zelo ponosna.


Več v Šport

Kasaške dirke v Križevcih, foto: Občina Križevci

Kasaške dirke privabile številne obiskovalce

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 11:40
RK Jeruzalem Ormož, foto: Božo Grabovac

Prleški rokometaši znova v Evropi

nedelja, 14. julij 2024 ob 18:13