Na DP v Modernih tekmovalnih plesih tudi Zapleši z Urško Pomurje

Državna prvakinja v kategoriji Disco dance Freestyle mladinci, je postala Nuša Jud

Prlekija-on.net, ponedeljek, 13. maj 2013 ob 15:27
Državno prvenstvo v Modernih tekmovalnih plesih

Državno prvenstvo v Modernih tekmovalnih plesih

V Novem mestu je ta vikend potekalo Državno prvenstvo v modernih tekmovalnih plesih. Plesalci so tekmovali v kategorijah disco dance, hip hop, electric boogie, jazz in orientalski plesi. Tekmovanja se je udeležil tudi plesni klub Zapleši z Urško Pomurje.

Državna prvakinja v kategoriji Disco dance Freestyle mladinci, je postala Nuša Jud. Hkrati je s tem potrdila tudi prvo mesto v pokalnem seštevku.

Dobro sta se odrezali tudi Maja Pučko in Evelin Bukovec, ki sta pri otrocih v disco dance pari osvojili tretje mesto in obenem tudi tretje mesto v pokalnem seštevku. Tretje mesto si je priplesala tudi mladinska disco formacija.

Ostali tekmovalci niso posegli po stopničkah, kar pa je, kot sta povedali Tea Vujić in Nina Fras, ki trenirata mlade plesalce, razumljivo, saj večina od njih tekmuje šele prvo leto in je večini to le dobra popotnica za nadaljnje delo.

Konec maja bo v Šenčurju še drugi del prvenstva kjer bo sodelovala celotna šola s produkcijo, kjer bo naenkrat plesalo v eni točki preko 60 plesalcev.


Več v Šport

Kasaške dirke v Križevcih, foto: Občina Križevci

Kasaške dirke privabile številne obiskovalce

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 11:40
RK Jeruzalem Ormož, foto: Božo Grabovac

Prleški rokometaši znova v Evropi

nedelja, 14. julij 2024 ob 18:13