Zaključna prireditev v OŠ Janka Ribiča Cezanjevci

Program je bil pester, saj so se učenci predstavili s plesom, petjem in dramatizacijami

Ksenija Erhatič, sreda, 19. junij 2013 ob 23:34
Zaključna prireditev v OŠ Cezanjevci

Zaključna prireditev v OŠ Cezanjevci

V sredo, 12. 6. 2013, je bilo na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci spet veselo, saj so učenci pod mentorstvom učiteljev pripravili še eno nepozabno prireditev ob zaključku šolskega leta. Program je bil pester, saj so se učenci predstavili s plesom, petjem in dramatizacijami.

Učenci prvega razreda so se prelevili v Lumpije in zaplesali njihov ples. Drugi razred je pripravil pevsko-plesno točko, s katero so srca ogreli predvsem svojim mamicam. Tretji razred je dal predstavi španski pridih, saj so zaplesali na pesem Zbrale so se kukarače. Učenci četrtega razreda so odplesali okrog sveta, učenci petega pa so pripravili energično plesno koreografijo na pesem Lollipop. Učenci so se še predstavili s plesom, ki so se ga naučili za nastop v sklopu projekta Evropska vas, na katerem je naša šola letos predstavljala Belgijo. Seveda pa ni manjkalo niti petja, saj se je predstavil tudi mladinski pevski zbor z nekaj pesmimi. Bili pa smo tudi priča predaji ključa, saj so se učenci 9. razreda poslovili in tako predali prestol in ključ 8. razredu. Bojda ne bo lahko, saj bodo imeli težko delo, ob tem pa so dobili še napotke, kako čim bolje »vladati« šoli. Kot povezovalci programa so opravile odlično delo učenke in učenci 6. razreda.

Na prireditvi so učenci gostom ponudili tudi njihovo že tradicionalno glasilo Studenček, ki je šel kot za med, kar je dalo učencem in mentorjem še dodatno spodbudo in veselje za ustvarjanje še naprej.

Še eno šolsko leto je pri koncu, zato se bodo učenci kmalu odpravili na težko pričakovane in zaslužene počitnice. Želimo jim, da si odpočijejo in naberejo novih moči za prihajajoče šolsko leto. Se vidimo septembra!


Več v Kultura in izobraževanje