Najden mrtev z odrezanim delom telesa

Preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo pri kateri pa niso našli sledi, ki bi kazale na to, da je smrt nastopila zaradi krivde druge osebe

Prlekija-on.net, četrtek, 1. avgust 2013 ob 15:54
Policija

Policija

OKC mariborske policijske uprave je bil v sredo, 31. julija, okoli 14.40 ure obveščen, da je bil v stanovanjski hiši v Pobrežju v občini Videm pri Ptuju, najden mrtev 35-letni moški.

Ogled kraja najdbe trupla so opravili kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Maribor, vodila pa ga je dežurna Preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča na Ptuju ob prisotnosti dežurnega državnega tožilca Okrožnega državnega tožilstva s Ptuja.

Kriminalisti so na truplu našli večje število vreznin, tudi vbodov in opazili odrezan del telesa, zato sprva ni bilo mogoče zaključiti, ali gre v tem primeru za samomor ali morebiti za nasilno kaznivo dejanje.

Preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo pri kateri pa niso našli sledi, ki bi kazale na to, da je smrt nastopila zaradi krivde druge osebe. Iz policije so sporočili še, da bo potrebno počakati še rezultate nekaterih analiz, da se bo primer lahko ustrezno zaključil. V tej fazi preiskave pa niso podani razlogi za sum, da je bilo storjeno kaznivo dejanje.


Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34