Povzročitelj prometne nesreče s kraja peš pobegnil

Policisti še zbirajo obvestila o neznanem vozniku, ki naj bi mu bilo ime Aleš, doma naj bi bil iz Maribora

Prlekija-on.net, petek, 23. avgust 2013 ob 14:302
Policisti še zbirajo obvestila o neznanem vozniku

Policisti še zbirajo obvestila o neznanem vozniku

Do sedaj neznani voznik, je v četrtek, 22. avgusta, okoli 19.30 ure, vozil osebni avtomobil po Ormoški cesti na Ptuju. V semaforiziranem križišču na Minoritskem trgu je pri zavijanju na Osojnikovo cesto, izsilil prednost voznici 55-letni vozni osebnega avtomobila, ki je vozila naravnost, v smeri Ormoške ceste. Vozili sta trčili, 55-letna voznica, doma iz Središča ob Dravi, pa je pri tem utrpela lahke telesne poškodbe.

Povzročitelj prometne nesreče, ki je vozil osebni avtomobil, last 22-letne Ptujčanke, ki je bila v nesreči udeležena kot sopotnica, je s kraja peš pobegnil in s tem zapustil poškodovano osebo brez pomoči.

Policisti še zbirajo obvestila o neznanem vozniku, ki naj bi mu bilo ime Aleš, doma naj bi bil iz Maribora, je višje čokate postave, svetlih kratkih las postriženih na irokezo, rjavih oči, oblečen v modro majico kratkih rokavov in črne kratke hlače. Z lastnico vozila, ki ga je vozil, naj bi se šele spoznala preko socialnega omrežja, njeno vozilo pa naj bi vozil zato, ker lastnica ne poseduje vozniškega dovoljenja.

Ko bo voznik izsleden, ga bodo policisti ovadili pristojnemu tožilstvu, zaradi suma storitve kaznivega dejanja po 328 čl. KZ-1, izdan pa mu bo tudi plačilni nalog.


Več v Črna kronika

Motorist je padel, foto: PGD Ljutomer

Motorist se je pri padcu huje poškodoval

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 07:44
Prometna nesreča

Motorist padel in se poškodoval

nedelja, 14. julij 2024 ob 22:34