Za Evelin pripravili dobrodelno prireditev

Obiskovalci so stopili skupaj in pomagali Evelin in njeni družini, da bodo premagali težave

Prlekija-on.net, nedelja, 8. september 2013 ob 23:593
Na prireditvi je nastopila tudi zmagovalka šova Slovenija ima talent Alja Krušič, foto: Marjan Dovečar

Na prireditvi je nastopila tudi zmagovalka šova Slovenija ima talent Alja Krušič, foto: Marjan Dovečar

V nedeljo, 8. septembra, so mentorji in plesalci Plesne šole Urška Pomurje, v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru, pripravili dobrodelno prireditev, na kateri so zbirali prostovoljne prispevke za desetletno Evelin Bukovec, ki obiskuje peti razred Osnovne šole Ivana Cankarja Ljutomer.

Evelin že pet let pleše pri tej priznani plesni šoli in je do sedaj dosegla že kar nekaj izvrstnih rezultatov na državni in svetovni ravni. Letos spomladi pa so zdravniki ugotovili, da ima možganski tumor in to na takšnem mestu, da ga specialisti pri nas na žalost ne morejo operirati. Zato bo morala odpotovati v tujino, kjer so možnosti za okrevanje veliko večje, vendar zahtevajo veliko finančno breme.

Na dobrodelni prireditvi so nastopili Alja Krušič, Jože Činč, Samo Budna, Tina Vrdjuka - Hangover Lady, Künštni Prleki, plesalke in plesalci Plesne šole Urška Pomurje ter državni mladinski prvak v katah, Aleš Pokrivač. Vstopnine ni bilo, prostovoljni prispevki pa bodo namenjeni za Evelinino rehabilitacijo. Na prireditvi so zbrali 6.480 evrov.

Vsi ostali, ki se dobrodelne prireditve niste mogli udeležiti, pa lahko sredstva za pomoč Evelin nakažete tudi na TRR, ki je odprt pri Rdečem križu Ljutomer: SI56 0317 3100 0925 555, s pripisom Pomoč za Evelin Bukovec.

V spodnjem videu si lahko ogledate tudi del prireditve.


Več v Družabno