Telovadba predšolskih otrok v ŠIC-u

V športnem društvu Hura so tudi to jesen že pričeli s športno vadbo predšolskih otrok

Prlekija-on.net, ponedeljek, 7. oktober 2013 ob 12:46
V športnem društvu Hura so tudi to jesen že pričeli s športno vadbo predšolskih otrok. Z vključitvijo v njihov program vadbe pridobijo otroci primerno osnovo za naknadno aktivnejše udejstvovanje v različnih športih. Pomen razvoja otrokovih gibalnih sposobnostih v zgodnjih letih je izrednega pomena, saj s tem otrok prične s sistemom organizirane skupinske vadbe, kjer pridobi občutek za potek treninga, razvija motorične sposobnosti in občutek za delo v skupini.

V preteklih letih se je izkazalo, da se predšolski otroci, ki obiskujejo program športne vadbe predšolskih otrok, ki ga izvajajo v Športnem društvu Hura, kasneje bistveno lažje vključijo v sistem vadbe posamezne športne panoge in imajo tudi kvalitetnejšo podlago za nadaljnji športni razvoj. Njihov program vadbe tako otrok ne usmerja v posamezne športne panoge, ampak jim praktično skozi igro in druženje zgolj nudi boljšo podlago za uspešno športno udejstvovanje v prihodnosti.

Vsi predšolski otroci pripeljite vaše starše na vadbo vsak ponedeljek in petek med 17. in 18. uro v zadnjo tretjino Športne dvorane ŠIC Ljutomer.

Več informacij o poteku vadbe dobite na telefonski številki 041/410-661.


Več v Najmlajši

Utrinki otroških prigod s festivala RePannonia

Na festivalu RePannonia ustvarjali tudi otroci

ponedeljek, 8. julij 2024 ob 18:10
Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

četrtek, 13. junij 2024 ob 09:31