Položili temeljni kamen za izgradnjo Dom športa na TŠC Trate

Izvajalec del - podjetje KNUPLEŽ, d.o.o. iz Zgornje Velke je v tem času že pričel s pripravljalnimi deli in izkopi, tako da se je projekt že pričel izvajati in uresničevati

Prlekija-on.net, četrtek, 7. november 2013 ob 09:08
Položitev temeljnega kamna TŠC Trate

Položitev temeljnega kamna TŠC Trate

V mesecu oktobru 2013 je bila pred dotrajanimi slačilnicami Športno nogometnega kluba Radgona, slavnostno podpisana izvajalska pogodba in izvedena novinarska konferenca, na kateri je bil podrobneje predstavljen projekt in investicija v bodoči Dom športa na TŠC Trate, kakor tudi sam razvoj, vlaganja in pomen celotnega kompleksa TŠC Trate za občino Gornja Radgona in njene občane.

Izvajalec del - podjetje KNUPLEŽ, d.o.o. iz Zgornje Velke je v tem času že pričel s pripravljalnimi deli in izkopi, tako da se je projekt že pričel izvajati in uresničevati.

Podpisali pogodbo za izgradnjo slačilnic s tribuno na TŠC Trate v Gornji Radgoni
Podpisali pogodbo za izgradnjo slačilnic s tribuno na TŠC Trate v Gornji Radgoni

Župan Občine Gornja Radgona, Anton Kampuš, je ob tem nagovoril številne zbrane, se zahvalil vsem zaslužnim in snovalcem projekta za uspešno opravljeno delo, v kratkem opisal investicijo, poudaril pomen objekta za otroke in mladino ter izrazil pričakovanje, da se naslednje leto spomladi, srečamo na otvoritvi objekta. Položitev temeljnega kamna so pospremile fanfare zaposlenih Glasbene šole Gornja Radgona, pri polaganju kamna pa so poleg župana in direktorja podjetja Knuplež d.o.o. Srečka Knupleža prisostvovali še Vinko Rous - podžupan Občine Gornja Radgona, Vladimir Mauko – Občina Gornja Radgona, Velislav Žvipelj - direktor Slovenskega regionalno razvojnega sklada Ribnica in Bojan Erlih - predsednik ŠNK Radgona.

Dogodka so se udeležili številni uporabniki športnih površin na TŠC Trate, učenci in učenke Osnovne šole Gornja Radgona (pretežno člani mlajših selekcij nogometnega društva ŠNK Radgona), člani Občinskega sveta Občine Gornja Radgona, vsi sodelujoči pri pripravi projekta in novinarji.


Več v Gospodarstvo