V Celju ta vikend zelo vroče

Veliko zanimanja sta poželi naši domačinki iz sveta trdoerotične zabave, vroča milfica iz trdoerotičnega filma Gremo mi po svojo Santana Blue in pornesa La Toya

Bojan Sobočan, sobota, 14. december 2013 ob 16:03
Sejem sLOVErotika

Sejem sLOVErotika

V petek je v Celju odprl vrata 6. mednarodni, stilsko prenovljeni erotični sejem sLOVErotika. Letošnji sejem poteka na novi lokaciji in sicer v dvorani K, v kateri ureditev sejemskega prostora omogoča veliko bolj intimno atmosfero.

Smiselno dovršena razporeditev prireditvenega prostora postavlja dogajanje v center razstavnega prostora, kar omogoča obiskovalcem, da se lahko sprehajajo med razstavnimi galerijami brez, da bi med tem izgubili stik z osrednjim sejemskim dogajanjem in sejemsko vročico. Istočasno pa odprta postavitev glavnega in stranskega odra za nastopajoče, obiskovalcu intimno približa stik z nastopajočimi zvezdami in vrhunce sejemskega dogajanja. Poleg osrednjega sejemskega dogajanja se veliko zanimivega in vročega še dogaja na posameznih predstavitvenih prostorih, kjer si lahko v živo ogledate nastope, se fotografirate z nastopajočimi in še veliko več.

Veliko zanimanja sta poželi naši domačinki iz sveta trdoerotične zabave, vroča milfica iz trdoerotičnega filma Gremo mi po svojo Santana Blue in pornesa La Toya. Santana Blue je presenetila z zelo izvirnimi nastopi, v katerega je aktivno vključila različne zanimive pripomočke, kakor tudi obiskovalce, ki so se z veseljem predali njeni igri in več kot zapeljivim gibom. La Toya pa je pritegnila marsikaterega obiskovalca s svojimi zapeljivimi oblinami in pogledi. Programsko dogajanje letošnjega sejma je zelo pisano, tako da je poskrbljeno za užitke vsakega obiskovalca, tako za moško stran publike, kakor tudi za obiskovalke nežnejšega spola.

Iz vesolja zabave za odrasle je v Celje prišlo še šest veličastnih zvezdnic iz Francije (PUSSYKAT), Češke (CARLA COX), Latvije (SAVANNAH SECRET), Srbije (COCO DE MAL) in sosednje Hrvaške (TINA BLADE, ALEXA WILD). Seveda pa v Celju niso pozabili na ženski del občinstva. Portugalsko-španska ekipa BEATBOYS HUMANSHOW se je v Sloveniji predstavila prvič. Ekipa, ki jo v Celju zastopajo MARKO, BRUNO in TOM, že več kot desetletje navdušuje nežnejši spol z izdelano koreografijo, vročim striptizom in izredno dinamičnimi predstavami.

Na sLOVErotiki si je mogoče ogledati ponudbo modnega erotičnega perila, nogavic in obutve. Obiskovalci lahko izbirajo med erotičnimi pripomočki za popestritev posteljnih užitkov priznanih blagovnih znamk, lubrikanti, olji, kremami in pilingi za telo, kondomi, vaginalnimi kroglicami, vibratorji in fetiš pripomočki. Na voljo so medicinski pripomočki za moško spolno moč, vodna erekcijska črpalka za pomoč do optimalne erekcije, erotični filmi in umetniške slike. Obiskovalci se lahko posladkajo še z erotičnimi čokoladnimi izdelki.

6. sLOVEerotiko je mogoče obiskati še v soboto, 14. decembra 2013, od 17.00 do 02.00 ure in v nedeljo, 15. decembra 2013, od 15.00 do 22.00 ure. Sejem lahko obiščejo le polnoletne osebe, ki bodo za dnevno vstopnico odštele 13 EUR. V Celjskem sejmu pa so za obiskovalce, ki bodo sejem obiskali v nedeljo, pripravili posebno ponudbo - pri nakupu dveh vstopnic vam tretjo podarijo. Vstopnica za vroči sejem sLOVErotika pa obiskovalcem prinaša še osvežilni hmeljski napitek, ki bo pomagal ohladiti razgreto dogajanje. Podrobne opise nastopajočih, dnevni program dogajanja, informacije o razstavljavcih in druge koristne informacije za obisk sejma si lahko ogledate na uradni spletni strani sejma.


Več v Slovenija