Po odlični predstavi v reprezentanci, Pučko odlično odigral tudi proti Mariboru

Matej Pučko je dosegel gol ter bil blizu zmage s Koprom, a je Maribor izenačil v 92. minuti

Prlekija-on.net, sobota, 8. marec 2014 ob 18:13
Matej Pučko

Matej Pučko

Prlek Matej Pučko, ki je star šele 20 let, je v sredo v reprezentanci Slovenije do 21 let odigral odlično tekmo in bil tudi igralec tekme, ko so mladi upi premagali hrvaške kolege z 2:1. Pučko je prispeval tudi podajo za prvi gol Slovenije.

Po tekmi reprezentance, je Pučko na Nogomanio povedal: "Dal sem vse od sebe. Delal sem, to mi je naročil tudi selektor, za ekipo. V prvem polčasu smo odigrali malce slabše, smo pa bili zato boljši v drugem." Pučko v reprezentanci sicer igra bližje nasprotnikovim vrat, kot v klubu, Luki Koper. "Selektor želi, da delam višek. Da podajam, da dobivam dvoboje in da sem koristen za ekipo. Moram reči, da mi to odgovarja. Sem bolj ofenzivno usmerjen, več imam svobode v igri," je o vlogi v reprezentanci povedal Pučko ter dodal: "V nogometu želim uspeti, zato sem mu posvetil prav vse."

Pučko pa se je v soboto s svojim klubom Luko Koper v Ljudskem vrtu pomeril z Mariborom. Tekma 21. kroga 1. SNL se je končala z rezultatom 2:2, drugi gol za Koper pa je dosegel prav Pučko. Pučko je v igro vstopil v 59. minuti, gol dosegel v 89. minuti ter bil s Koprom blizu zmage, a je Maribor izenačil v 92. minuti.


Več v Šport

Kasaške dirke v Križevcih, foto: Občina Križevci

Kasaške dirke privabile številne obiskovalce

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 11:40
RK Jeruzalem Ormož, foto: Božo Grabovac

Prleški rokometaši znova v Evropi

nedelja, 14. julij 2024 ob 18:13