Albin Bratuša je novi starešina LD Mala Nedelja

Na občnem zboru so bila podeljena priznanja Lovske zveze Slovenije za dolgoletno zvestobo zeleni bratovščini

Branko Košti, nedelja, 16. marec 2014 ob 19:54
Občni zbor LD Mala Nedelja

Občni zbor LD Mala Nedelja

V nedeljo, 16. marca, so v Lovskem zavetišču v Radoslavcih, člani Lovske družine Mala Nedelja opravili redni letni občni zbor, ki je bil hkrati tudi volilni, saj je dosedanjemu starešini in organom, potekel mandat. Po osmih letih zelo uspešnega dela, je Tomaž Šišernik zahtevno nalogo vodenja LD Mala Nedelja, predal novemu starešini Albinu Bratuši.

Na občnem zboru sta dosedanji in novi starešina, Tomaž Šišernik in Albin Bratuša, podelila jubilejne lovske znake, katere Lovska zveza Slovenije podeljuje za dolgoletno članstvo v lovski organizaciji.

Zlati jubilejni lovski znak za 60 let članstva v lovski organizaciji je prejel Ludvik Filipič st., srebrni znak za 50 let članstva sta podelila Francu Zmazku, bronaste znake za 40 let članstva pa so prejeli Franc Ekart, Franc Bitežnik, Ciril Zupančič, Franc Sever, Stanko Žnidarič, Franc Vajndorfer in Mirko Lebar.

Podeljena sta bila še Zlata znaka za lovske zasluge, katera sta prejela Franc Feuš in Emilijan Rudolf, Boštjan Feuš, Danilo Majcen, Danijel Rakuša in Franc Tomanič pa so prejeli znake za lovske zasluge, ki jih podeljuje Lovska zveza Slovenije.


Več v Kultura in izobraževanje