Materinski dan v vrtcu Ljutomer

Ob praznovanju materinskega praznika so se veliko pogovarjali o pomenu družine in družinskih vrednotah

Vrtec Ljutomer, sobota, 29. marec 2014 ob 08:08
Materinski dan v vrtcu Ljutomer

Materinski dan v vrtcu Ljutomer

»Moja mama je kot sadno drevo, ker je visoka, močna in velika. Moja mama je kot jutro, ker je svetla kot vzhajajoče sonce. Moja mama je kot mango, ker je sladka in okusna. Moja mama je kot grom, ker se včasih jezi name. Moja mama je kot naslonjač, ker je mehka in topla

In še marsikatero izvirno poved bi lahko povedali otroci o svojih mamah. Ob praznovanju materinskega praznika smo se veliko pogovarjali o pomenu družine in družinskih vrednotah. V vrtec smo prinašali fotografije svoje družine in raziskovali svoje družinsko drevo. V skupinah smo pripravili kulturni program za starše in tako preživeli prijetna popoldanska druženja, katera so nas še bolj zbližala.

Vrtec ima ključno vlogo pri vzgoji otrok za zdrav način prehranjevanja, redno telesno dejavnost ter okoljsko odgovornost. Zato bomo naslednji teden z otroki iz starejših skupin prihajali v vrtec peš, s kolesi, skiroji ali s poganjalčki. Sodelujemo namreč v projektu »HEALTHY« (zdrava skupnost), katerega namen je vzpostavitev trajnostne osnove za bolj zdrav življenjski slog otrok in staršev.

Z veseljem pa se že pripravljamo na vpis otrok za novo šolsko leto, zato vabljeni vsi, ki še razmišljate o tem, da se nam pridružite. Vabljeni tudi starši in otroci, ki ne obiskujejo vrtca na igralne urice, da se nam pridružite v ponedeljek, 31. 3. 2014 v vrtcu na Fulneški ulici 5,  na oddeleku A, in sicer od 15.30. ure dalje. Vabljeni tudi na DAN ODPRTIH VRAT VRTCA, ki bo v četrtek, 3. aprila 2014 od 9. do 11. ure naprej.

Pridite in začutite spomladanski utrip življenja v vrtcu Ljutomer.


Več v Najmlajši

Utrinki otroških prigod s festivala RePannonia

Na festivalu RePannonia ustvarjali tudi otroci

ponedeljek, 8. julij 2024 ob 18:10
Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

četrtek, 13. junij 2024 ob 09:31