Stilska in lepotna preobrazba v Štručki

Milena Pozderec je skupaj s svojimi članicami pripravila stilsko in lepotno preobrazbo treh modelov

Bojan Sobočan, ponedeljek, 31. marec 2014 ob 08:54
Stilska in lepotna preobrazba

Stilska in lepotna preobrazba

Minulo nedeljo je v Štručki v Gornji Radgoni potekala stilska in lepotna preobrazba. S tem so uradno proslavili odprtje sedme Oriflame prevzemne točke. Ob tej priložnosti je Milena Pozderec skupaj s svojimi članicami pripravila stilsko in lepotno preobrazbo treh modelov.

Izbranim modelom so uresničili sanje, da so se lahko za nekaj časa postavile v vlogo pravih modelov. Za njihov brezhibni videz so poskrbele članice Milenine ekipe. Modele so razvajale s poslikavo nohtov in jih naličile s kozmetiko Oriflame. Za modna oblačila so poskrbeli v trgovini Trend Moda iz Radencev. Za modne pričeske pa so poskrbele spretne roke frizerke Marine Huber iz Frizerskega salona Marina Huber iz Rogašovcev. Za konec pa je sledil še modni fotoshooting.

V vlogi modelov so se preizkusile Katii PaYne, Štefka Gabor in Urška Halabarec.

V ekipi Milene so delovale: Renata Kovač, Mojca Šalamun, Nataša Novak, Mojca Pozvek, Mojca Saje, Simona Könye, Andreja Koščak in Petra Kolmanič Fartek.

Trenutne prevzemne lokacije paketov so MURSKA SOBOTA - Hotel Diana, KRIŽEVCI NA GORIČKEM, ORI Petra Murska Sobota, ORMOŽ, LJUTOMER, TUŠ Lendava, GORNJA RADGONA in RADENCI. Na posameznih prevzemnih lokacijah potekajo različne delavnice glede ličenja, urejanja obrvi, diagnoze kože, poslikava in urejanje nohtov ter številne druge.

Prevzem paketov pa poteka že tudi na osmi prevzemni točki v Radencih. Uradno pa bo odprta v kratkem, ko bodo ponovno pripravili stilsko in lepotno preobrazbo.


Več v Družabno