Ljutomer in Dravinja sta se razšla brez zmagovalca

Avto Rajh Ljutomer - Dravinja Kostroj 1:1 (0:1)

Prlekija-on.net, ponedeljek, 7. april 2014 ob 10:501
Avto Rajh Ljutomer - Dravinja Kostroj

Avto Rajh Ljutomer - Dravinja Kostroj

V soboto, 5. aprila, je Avto Rajh Ljutomer odigral tekmo 16. kroga 3. SNL -  vzhod. Nasproti jim je stala vodilna ekipa na lestvici Dravinja Kostroj.

Tekma se je začela z minuto molka v spomin na prejšnji teden preminulega Mirka Novaka, nekdanjega odličnega nogometaša ljutomerskega kluba, ki je tudi pozneje deloval v klubu.

Tekmo so bolje začeli gostje, ki so zadeli že po prvi prekinitvi. Po strelu iz kota je po odbiti žogi do strela prišel Jernej Čerenak in žoga je že v 2. minuti srečanja končala v ljutomerski mreži. V prvem polčasu je na obeh straneh bilo še nekaj priložnosti, a je ostalo pri minimalnem vodstvu gostov.

V drugem polčasu je Dravinja napadala za povišanje vodstva, a je vselej bil na mestu domači vratar Stanislav Küzma. Ljutomer je do izenačenja prišel v 64. minuti, ko je sodnik dosodil najstrožjo kazen, izkoristil pa jo je Luka Ciglarič. Po izenačenju je spet sledilo obleganje domačih vrat, a se rezultat več ni spremenil. Gostje so še po enkrat zadeli prečko in vratnico, enkrat pa je domači igralec žogo izbil tudi z golove črte.

Sicer pa je igra potekala s številnimi prekinitvami, glavni sodnik je pokazal tudi osem rumenih kartonov, štiri na vsaki strani. Ljutomer s tem ostaja na sedmem mestu lestvice.

V spodnjem videu si lahko ogledate nekaj igre ter oba gola.

Avto Rajh Ljutomer - Dravinja Kostroj 1:1 (0:1)
100; Ciglarič 64./11-m; Čerenak 2.

Avto Rajh Ljutomer: Küzma, Bertalanič, Rakovec, Piberčnik, Kristl (78./Munda), Podgorelec (57./Brumen), Kardinar, Kocuvan, Ciglarič, Buzeti, Slana (46./Panič); Trener: Boštjan Zemljič

Dravinja Kostroj: Klevže, Kotnik, Borenović, Čerenak, Hren (14./Čander), Gosak, Černec, Klokočovnik, Čakš, Naglič (65./Vezjak), Alenc; Trener: Simon Sešlar

Ostale tekme:
Šmarje pri Jelšah - Čarda Martjanci 5:0 (2:0)
Aha Emmi Bistrica - Drava Ptuj 0:1 (0:1)
Fosilum Šentjur - Malečnik 3:2 (1:2)
Nafta 1903 - Avto Škafar Beltinci 1:1 (0:0)
Tromejnik G-Sukič - Grad 3:1 (0:0)
Odranci - Rakičan 1:3 (0:1)



Več v Šport

Kasaške dirke v Križevcih, foto: Občina Križevci

Kasaške dirke privabile številne obiskovalce

ponedeljek, 15. julij 2024 ob 11:40
RK Jeruzalem Ormož, foto: Božo Grabovac

Prleški rokometaši znova v Evropi

nedelja, 14. julij 2024 ob 18:13