PŠK vabi na monokomedijo »Sej bo!«

Prisrčno vas vabijo, da se jim vsi željni zabave in smeha pridružite v petek, 17. oktobra, ob 19. uri, v Kulturnem domu Ljutomer

Prlekija-on.net, četrtek, 16. oktober 2014 ob 16:47
Tom Costo

Tom Costo

V današnjem času je prisotnega vse preveč pesimizma in črnogledosti, zato vas Prleški študentski klub (PŠK) želi razveseliti. Rek pravi: »Smeh je pol zdravja!« in prav zaradi tega vas PŠK vabi, da se jim pridružite na monokomediji z naslovom »Sej bo!« in se nasmejite do solz.

V monokomediji bo nastopal Tom Costo alias Tomaž Koštomaj, ki je sedaj že 6. let na slovenski stand-up sceni. Zakaj je predstavi dal naslov »Sej bo!«? Tom Costo vsakomur reče: »Sej bo,« oziroma, da je že. Sam pravi, da bi rad vlil novo upanje med ljudi in jih nasmejal s prigodami iz svojega življenja. Od razočarane bivše punce, do neuspehov na faksu, zavrnjenih prošenj za delo, da pa sploh ne govorimo o temah kot so: seks, vegani, župniki na Facebooku. Na odru pa se mu pridružijo tudi naslednji izvrstni glasbeniki: Dare in skupine Kingston, Jan Plestenjak, raper Zlatko, Enrique Iglesias idr.

Torej vse to in še več za vas pripravlja PŠK. Prisrčno vas vabijo, da se jim vsi željni zabave in smeha pridružite v petek, 17. oktobra, ob 19. uri, v Kulturnem domu Ljutomer, da skupaj podoživite življenje Toma Costa in se nasmejete do solz.

Vstopnina je 3 evre za člane ter 5 evrov za nečlane. Karte se bodo prodajale samo pred predstavo na kraju dogodka.


Več v Kultura in izobraževanje