Elektro Maribor namenil sredstva za pomoč ljutomerskima humanitarnima organizacijama

Elektro Maribor nadaljuje letošnji cikel že tradicionalne pomoči humanitarnim organizacijam, ki delujejo na območju, ki ga oskrbuje družba. Sredstva so tokrat namenjena humanitarnima organizacijama, ki delujeta na območju Ljutomera, kjer ima družba svojo Storitveno enoto Ljutomer.

ponedeljek, 21. november 2016 ob 14:06

Radenčani premagujejo vodeče

Pred dobrim tednom dni, 12. novembra, so v Veliki športni dvorani v Radencih igralci ekipe Odbojkarskega kluba Radenci v 6. krogu 3. državne odbojkarske lige moški – vzhod premagali s 3 : 2 vodečo ekipo na lestvici enajstih moštev: OK Mislinja. Minulo soboto, 19. novembra, jim je uspel podoben podvig, kajti na gostovanju v Hočah pri Mariboru so z enakim rezultatom ( 3 : 2 ) premagali drugouvrščeno ekipo na lestvici: OK Hoče II. Po sedmih krogih tekmovanja je še vedno v vodstvu OK ...

ponedeljek, 21. november 2016 ob 13:38

Tokrat beli prah prejeli v mariborskem redarstvu

Policija je bila v ponedeljek, 21. novembra, ob 8.40 na telefonsko številko 113 obveščena, da se je med odpiranjem ovojnic v glavni pisarni Medobčinskega inšpektorata in redarstva v Mariboru, iz ene izmed njih vsul neznani beli prah.

ponedeljek, 21. november 2016 ob 13:01

Od možnih osvojenih štirih naslovov državnih prvakov v šahu, so kar trije prišli v Ljutomer

V Kranju je minuli vikend potekalo mladinsko prvenstvo v pospešenem in hitropoteznem šahu v ekipni in posamični konkurenci. Od možnih osvojenih štirih naslovov državnih prvakov, so kar trije prišli v Ljutomer.

ponedeljek, 21. november 2016 ob 11:24

Nov način turizma: turizem v zidanicah

Pred kratkim je v prostorih Kolesarskega kluba Murania potekala predstavitev projekta Turizem v zidanicah in priložnostih, ki se v tej obliki ponujajo Lendavi.

ponedeljek, 21. november 2016 ob 10:52

Srečanje nekdanjih brigadirk in brigadirjev

Društvobrigadirjev Pomurja, ki ga s sedežem v Murski Soboti kot predsednikvodi LudvikFilo, je zanekdanje udeleženke in udeležence številnih mladinskih delovnihbrigad po 2. svetovni vojni iz dežele na obeh bregovih reke Murepripravilo družabno srečanje pred koncem leta 2016. Trenutno imajovčlanjenih skoraj stotico udeležencev akcij celotnega Pomurja,pričakujejo pa tudi prijave novih.

ponedeljek, 21. november 2016 ob 09:06

Državno tekmovanje iz znanja o sladkorni bolezni

19. 11. 2016 je na DOŠ I Lendava potekalo 18. državno tekmovanje iz znanja o sladkorni bolezni. Tekmovanja so se udeležile Vita Stolnik iz OŠ Ivana Cankarja Ljutomer z mentorico Renato Bajzek, Mišel Sušnik, Tjaša Štuhec, Lucija Novak ter njihova mentorica Helena Lešnik iz OŠ Mala Nedelja, iz OŠ Janka Ribiča Cezanjevci Anja Pušenjak, iz OŠ Križevci pa učenke Timoteja Koroša, Sara Zamuda, Ana Marija Divjak, vsem štirim učenkam je bila mentorica Jasna Lampreht.

ponedeljek, 21. november 2016 ob 08:28

Zvezde in junaki letošnjega erotičnega sejma sLOVErotika se predstavijo

Veselidecember tradicionalno prinaša tudi največji dogodek za odrasle v širši regiji,mednarodni erotični sejem sLOVErotika, ki bo letos na celjskem sejmišču od 9.do 11. decembra. Zgodili se bodo vroči, dinamični in stimulativni nastopipornes, striptizet in striperjev, ki jih organizator sejma družba Celjski sejempodrobno »razgalja« na uradni spletni strni sejma www.sejem-erotika.si.

nedelja, 20. november 2016 ob 22:59

Mešani pevski zbor Cven-Pristava je praznoval 20 let delovanja

V Zadružnem domu na Cvenu je v petek, 18. novembra, potekal svečani koncert ob praznovanju 20. obletnice delovanja MePZ Cven-Pristava, ki deluje pri KD Cven.

nedelja, 20. november 2016 ob 22:32

Člani Karate sekcije TVD Partizan Ljutomer s petimi uvrstitvami na zmagovalni oder

Na mednarodnem turnirju "Ljubljana open 2016", ki je bil 19.11.2016 v Ljubljani, je sodelovalo 600 tekmovalcev iz 11 držav. Člani Karate sekcije TVD Partizan Ljutomer so dosegli naslednje rezultate:

nedelja, 20. november 2016 ob 19:13