Podpisali pogodbo za komunalno ureditev Puchove poslovne cone

V sredo, 4. junija, je v županatu Mestne hiše potekala novinarska konferenca, kjer je županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, podpisala pogodbe za komunalno ureditev Puchove poslovne cone v Ljutomeru - I. faza, za rekonstrukcijo ceste Žerovinci-Stara Cesta - I. faza in preplastitev odseka ceste Sitarovci-Precetinci ter izgradnjo multifunkcionalnih zunanjih javnih športnih površin za potrebe urbanega športa v Ljutomeru.

sreda, 4. junij 2014 ob 12:224

Festival Dvorec Rakičan vabi, mi pa vam podarjamo vstopnice

Od petka, 13. junija, do nedelje, 15. junija 2014, bo na dvorišču dvorca Rakičan in v grajskem parku potekal Festival Dvorec Rakičan. Na festivalu bodo med drugim nastopili svetovno znana zasedba Perpetuum Jazzile, Nika Zorjan, Djomla KS, Blue Planet, stand up komiki, ...

sreda, 4. junij 2014 ob 11:09

Zaključna prireditev v vrtcu Sonček Sv. Jurij ob Ščavnici

V soboto, 31. maja, je v telovadnici OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici potekala zaključna prireditev vrtca Sonček, na kateri so se predstavili otroci vseh sedmih skupin z vzgojiteljicami.

sreda, 4. junij 2014 ob 10:30

Zaključek malega sončka

V petek, 30. maja, je v vrtcu Ljutomer potekal zaključek malega sončka, to je izvajanje gibalnih nalog od 2. leta dalje. V ta program so v ljutomerskem vrtcu vključeni vsi otroci od 2. leta dalje, to pomeni, da jih je bilo v tem šolskem letu 2013/2014, vključenih 202 otrok.

sreda, 4. junij 2014 ob 09:36

V Križevcih bodo spet peli in plesali

Folklorna skupina KUD Križevci pri Ljutomeru vabi v petek, 6. junija na 3. Folklorni večer. Ob domačih plesalkah in plesalcih, bodo na odru Kulturnega doma v Križevcih zaplesale še folklorne skupine KD Slavko Osterc iz Veržeja, Sv. Jurija ob Ščavnici in KUD Jožef Kosič iz Bogojine, zapeli bodo člani Moške vokalne skupine KUD Slavko Ostercin pevke ljudskih pesmi Soside KD Mala Nedelja, zaigrala pa mlada Stora čehoka Tadej in Dominik. Za smeh bosta zadolžena mlada humorista Mišel in ...

sreda, 4. junij 2014 ob 08:22

Člani društva Bilečanci Slovenija so se družili v Ribnem pri Bledu

Spomini in tesne medčloveške vezi, stkane na kamnitem in vročem hercegovskem krasu, povezujejo ljudi, ki so pred mnogimi leti služili vojaški rok v Bileći, v takratni šoli za rezervne častnike pehote.

torek, 3. junij 2014 ob 20:04

Na nebu se je izrisala čudovita mavrica

Naše kraje je v torek popoldan zajelo neurje z močnim dežjem. Ko so se oblaki v večini razkadili in je med dežjem posijalo sonce, se je na vzhodu prikazala čudovita mavrica, ki je "objemala" našo pokrajino.

torek, 3. junij 2014 ob 19:021

44-letniku zasegli orožje

Policisti PP Ormož in PP vodnikov službenih psov in konjenikov Maribor so v ponedeljek, 2. junija, okrog 17. ure, opravili hišno preiskavo pri 44-letnem lastniku hiše iz okolice Ormoža.

torek, 3. junij 2014 ob 14:56

Dan odprtih vrat zdravstvenega doma Ormož

V soboto, 7. junija, se bo v Zdravstvenem domu Ormož odvil že tretji dan odprtih vrat, namenjen vsem uporabnikom zdravstvenih storitev v občinah Ormož, Sveti Tomaž in Središče ob Dravi ter drugim gostom.

torek, 3. junij 2014 ob 14:05

Obisk bodočih prvošolcev

Učenci 1. razreda OŠ Janka Ribiča Cezanjevci z razredničarko Manjo Gospodarič so v petek 30. 5. 2014 na obisk povabili otroke iz vrtca Cezanjevci in vrtca Stara Cesta, ki bodo v prihodnjem šolskem letu na naši šoli obiskovali 1. razred.

torek, 3. junij 2014 ob 13:25