Kraljice na obisku v Prlekiji

Nizke temperature v soboto zjutraj niso prestrašile kraljic, saj so se kljub nekaj stopinjam pod ničlo odzvale povabilu 3. kogovske vinske kraljice Špele Borko in obiskale prečudovito Prlekijo. Špela se je kljub temu, da je vinska kraljica, odločila da medse povabi tudi kraljice ostalih gospodarskih panog.

nedelja, 20. januar 2013 ob 21:40

Polka in majolka prihaja v Prlekijo

Prlekija je razgibana pokrajina, ki skriva veliko lepot in veliko glasbe. Zato bo prva letošnja Polka in majolka zelo razgibana, saj bomo prvič predstavili kar 6 malih prleških občin na svojevrsten način. Z glasbo seveda.

nedelja, 20. januar 2013 ob 21:32

Zabava s Čuki v Cerkvenjaku

Minulo soboto so v diskoteki Anton v Cerkvenjaku nastopili vsestranski Čuki ter s svojimi številnimi hiti zabavali tako mlajše kot starejše.

nedelja, 20. januar 2013 ob 17:55

Back in Time party v London Clubu

Minulo soboto je v London Club-u potekala Back in Time zabava, kjer sta DJ Lord Andre in Alex Sander vrtela največje hite stare dance scene, ki je nekoč kraljevala v diskotekah, manjkali pa niso niti novejši hiti.

nedelja, 20. januar 2013 ob 13:00

Nemir & Princip zavzela Klub

V soboto, 19. januarja, je v baru Klub v Ljutomeru, nastopil reper iz Velenja, Damir Tadić z umetniškim imenom Nemir zvani Tadija,

nedelja, 20. januar 2013 ob 10:49

Mini snežak

Pri vhodu v Frizerski salon Tanja in bife KRIM pri Mali Nedelji, goste pričaka majhen snežak, katerega so izdelale natakarice in frizerke.

nedelja, 20. januar 2013 ob 09:18

Politika manipulant. Marmor. Mišelovke. Minus. VI. del

Nadaljujemo z objavo dela, ki se ukvarja s kritiko aktualnih razmer, ki bo marsikateremu bralcu ob še tako perečih vprašanjih izvabila nasmešek na obraz in morebitno preizpraševanje dosedanjih osebnih verovanj ter lastnega udejstvovanja pri boljših iztočnicah za življenje.

nedelja, 20. januar 2013 ob 09:17

Pri Mali Nedelji so si postavili svojega vladarja

Pri Mali Nedelji so se odločili, da ne bodo čakali razrešitve vladne krize, ampak so si kar sami postavili svojega vladarja in to kar iz snega. Ker v Sloveniji trenutno ni mogoče najti poštenega voditelja, so posegli v zgodovino. Iz podzemlja Pece so poklicali Kralja Matjaža, ki ni imel nič proti, da bo kraljeval v središču vasi do prve odjuge. Potem bo počasi odšel sam, brez pozivanja k odstopu, pa tudi na morebitnih predčasnih volitvah ne bo kandidiral.

sobota, 19. januar 2013 ob 17:431

Nočni sprehod po zasneženem Ljutomeru

Te dni naše kraje prekriva debela snežna odeja, ki je v zadnjih nekaj letih bolj izjema kot pravilo. V noči na nedeljo naj bi po vremenskih podatkih pričelo deževati, nova ohladitev pa naj bi naše kraje spet zajela v torek.

sobota, 19. januar 2013 ob 16:47

Sprejeli proračun in ponovno razrešili predsednika in člane KMVVI

V sredo, 16. januarja, je v Ljutomeru potekala 16. redna seja Občinskega sveta Občine Ljutomer, na kateri so svetniki sprejeli Odlok o proračunu za leto 2013.

sobota, 19. januar 2013 ob 16:39