Posneti prvi prizori celovečerca Vinopiri: Krvni davek

V preteklih dneh se je ekipa Plan9 lotila snemanja prvih prizorov tretjega celovečerca Vinopiri: Krvni davek. Zaradi preklopa na HD ločljivost se je ekipa morala spopasti z novimi izzivi na področju osvetlitve, make-upa in posebnih učinkov.

ponedeljek, 30. julij 2012 ob 08:58

V Križevcih pripravili kasaške dirke

V počastitev 14. občinskega praznika občine Križevci ter v spomin na že 137. obletnico prvih kasaških dirk, je Konjeniško društvo Križevci v nedeljo, 29. julija, priredilo kasaške dirke na trening stezi za Gostilno Zorko. Po uvodnih govorih predsednika Konjeniškega društva Križevci Dušana Zorka in župana občine mag. Branka Beleca, je bilo na programu 5 dirk.

ponedeljek, 30. julij 2012 ob 08:512

Ta vikend že 9. Moto zbor MK Moliboga

V petek, 3. in v soboto, 4. avgusta, vabljeni že na 9. Moto zbor Moto Kluba Moliboga v Lukavcih. Zabavali vas bodo odlični bendi, urejena bo tudi panoramska vožnja, poskrbljeno bo za brezplačno kampiranje ter za mrzlo pijačo in toplo hrano.

nedelja, 29. julij 2012 ob 22:59

V Ljutomer prihajajo Čuki

NK Ljutomer bo v soboto, 4. avgusta, pripravil nogometni turnir v spomin na Jožeta Lebarja - Juša. Turnir bo na stadionu v Ljutomeru, poleg domače ekipe pa bodo nastopili še lanski zmagovalec Rakičan, Pobrežje in Središče ob Dravi.

nedelja, 29. julij 2012 ob 22:18

Ponekod padala toča

V nedeljo so ponekod po državi divjale nevihte s točo, najhuje je bilo na Koroškem. Nevihte bodo tudi ponoči in jutri, torek bo oblačen, a suh, sreda in četrtek pa bosta sončna.

nedelja, 29. julij 2012 ob 20:45

V Radencih odprli nakupovalni center Jager

Prejšnji teden so v Radencih odprli štiriindvajseti supermarket družinskega podjetja Jager iz Rogaške Slatine. To podjetje ima triindvajset letno tradicijo. Kot je povedal direktor Franc Jager so na projekt zaradi državne birokracije čakali polna štiri leta, sam center pa zgradili v šestih mesecih.

nedelja, 29. julij 2012 ob 19:421

V Gresovščaku je bilo veselo

V soboto, 28. julija, se je pod okriljem organizatorja PGD Gresovščak zbralo okrog trideset pohodnikov na tradicionalnem pohodu članov gasilskega društva in krajanov. Seznanili so se z vodnimi viri ob morebitnem požaru na svojem požarnem rajonu, zlasti v vaseh Gresovščak, Ilovci in Slamnjak. Pohod je vodil podpoveljnik društva Miran Stajnko.

nedelja, 29. julij 2012 ob 18:432

Retaši in Kingstoni za vročo poletno noč

V soboto, sta na Prleški poletni noči na Glavnem trgu v Ljutomeru, nastopili še skupini D'Kwaschen Retashy in Kingston, ki sta poskrbeli za pravi poletni žur polnega prizorišča sredi mesta. Že dopoldan je na trgu potekal turnir v malem nogometu.

nedelja, 29. julij 2012 ob 08:503

Ljutomerski DJ Marathon v peni

Ta vikend v Ljutomeru poteka Prleška poletna noč, v petek pa je bil čas za zabavo z DJ-ji. Na petkovem DJ Marathonu je glasbo vrtelo 8 DJ-jev, za obiskovalce pa so pripravili tudi pena party. Glasbo so vrteli DJ-ji Zokis, Mytune, Alessio M, Nermo, The Grandson Matthev, DC Boy, Djuras, Mr. Mike DJ in poseben gost Tom Reachy.

sobota, 28. julij 2012 ob 09:401

»Janez Puh: človek, izumitelj, tovarnar, vizionar«

Ob 150.obletnici rojstva Janeza Puha je Društvo rojaka Janeza PuhaJuršinci v sodelovanju z Občino Juršinci, Zgodovinskim arhivomPtuj ter s Pokrajinskim muzejem Ptuj Ormož izdalo ponatismonografije z naslovom Janez Puh: človek,izumitelj, tovarnar, vizionar.

četrtek, 26. julij 2012 ob 17:16