Pri streljanju s karbidom se je lažje telesno poškodoval

OKC PU Murska Sobota je včeraj ob 2.29 uri sprejel obvestilo, da je v soboški bolnišnici iskal zdravniško pomoč 17-letni fant, ki bi se naj poškodoval pri streljanju s karbidom.

torek, 10. april 2012 ob 12:115

Zasegli večjo količino gradbenega materiala

Policijska postaja Ormož obravnava več kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete. V okviru preiskave so zasegli več predmetov (gradbeni material in ostali predmeti, ki se uporabljajo v gradbeništvu), za katere ni jasen izvor.

torek, 10. april 2012 ob 12:082

Vlado Kreslin nastopil pri Antonu

Minuli vikend je v diskoteki Anton v Cerkvenjaku nastopil Vlado Kreslin, ki je s svojo črno kitaro in številnimi uspešnicami poskrbel za dobro voljo polne diskoteke.

ponedeljek, 9. april 2012 ob 23:17

Odlični rezultati judoistov, Patrik Vojsk državni prvak

Na Državnem prvenstvu za mladinke in mladince, ki je potekala v soboto, 7. aprila, na Ravnah na Koroškem, je nastopilo 134 tekmovalcev iz slovenskih klubov. Od prleških judoistov je naslov državnega prvaka osvojil Patrik Vojsk v kategoriji do 81 kg.

ponedeljek, 9. april 2012 ob 09:26

V Ljutomeru spet »peglali«

V minulem "podaljšanem vikendu" so v nedeljo po slabih treh mesecih v diskoteki Oxigen v Ljutomeru spet nastopili odštekani D'kwaschen Retashy z Jožetom Činčem na čelu.

ponedeljek, 9. april 2012 ob 08:40

Vaško kresovanje v Gresovščaku

Vaščani naselja Gresovščak smo na velikonočno soboto zvečer pripravili šesto vaško kresovanje. Na ta večer se zberemo vaščani naselja, znanci, sorodniki ter se družimo do jutranjih ur. Za mlade je to tudi lahko spoznavni večer.

nedelja, 8. april 2012 ob 13:573

Aprilsko praznično vzdušje

Že v drugi polovici marca, v času pred velikonočnimi prazniki, so v Domu starejših občanov Gornja Radgona potekale številne ustvarjalne delavnice, tako stanovalk in stanovalcev doma, kot tudi članic in članov iz različnih društev ter malčkov iz vrtcev in šolarjev. Večino ustvarjenih del, pravzaprav najlepše izdelke, pa so predstavili na praznični razstavi. Tako je v vhodni avli razstava velikonočnih domačih dobrot ter ročnih del članic Društva kmečkih žena Gornja Radgona. Na ...

nedelja, 8. april 2012 ob 10:41

Velikonočna sobota v Železnih Dverih

Ne samo, da je bilo vreme radodarno s prepotrebnimi kapljami dežja, praznik je prinesel tudi posebnosti. Na posnetku vidite tudi ljubezen, katera je med čmrlji, ti tako zanimivi posebneži imajo tudi zanimiv ljubezenski ritual. Samica je tista, ki izbranca nosi naokrog medtem ko on izpolnjuje svoje poslanstvo.

sobota, 7. april 2012 ob 20:453

Zmagovalca odločilo zadnjih deset minut

Članska ekipa NK Ljutomer je v soboto, 7. aprila, v 17. krogu Pomurske nogometne lige, doma igrala proti ekipi NK Virs Bistrica in jo premagala z rezultatom 4:2.

sobota, 7. april 2012 ob 19:434

Velika sobota, zadnji dan priprav na veliko noč

Na veliko soboto se kristjani spominjajo Jezusa v božjem grobu, ki je zadnji dan priprav na veliko noč, katoličani in pravoslavci pa bodo praznovanje velike noči začeli zvečer z vigilijami. Na veliko soboto verniki pripravijo velikonočne jedi in jih nosijo k blagoslovu ter pripravijo za nedeljski velikonočni zajtrk. Evangeličanski verniki velikonočnega zajtrka ne blagoslavljajo.

sobota, 7. april 2012 ob 13:102