V Bučečovcih odprli najsodobnejšo bioplinsko elektrarno na svetu

Podjetje Keter Organica, vodilni ponudnik bioplinskih elektrarn v Sloveniji, je v četrtek 8. septembra, v Bučečovcih odprlo vrata svoje najnovejše bioplinske elektrarne Organica.

petek, 9. september 2011 ob 09:304

Z viličarjem povozil enoletnega otroka

V četrtek, 8. septembra, okoli 17. ure, se je na dvorišču gospodarskega poslopja pri Ormožu zgodila tragična nesreča, kjer je moški z viličarjem do smrti povozil enoletnega otroka, so sporočili s PU Maribor.

četrtek, 8. september 2011 ob 22:04

V Mihovcih prijeli štiri državljane Afganistana

7. septembra, ob 20.10, so policisti Policijske postaje Ormož v Mihovcih pri Veliki Nedelji opazili štiri osebe, ki so hodile ob cesti, so sporočili iz PU Maribor.

četrtek, 8. september 2011 ob 12:441

Državljanki Bosne in Hercegovine zasegli ukradeno vozilo

V torek, 6. septembra, ob 0.10 so policisti na mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje na vstopu v Slovenijo kontrolirali 38-letno državljanko Bosne in Hercegovine. Ob kontroli osebnega vozila Volkswagen golf variant, avstrijskega registrskega območja, so ugotovili, da je bilo vozilo odtujeno marca na Nizozemskem.

četrtek, 8. september 2011 ob 08:472

Uravnavanje podnebja tudi pri nas?

Že dolgo se govori o t.i. uravnavanju podnebja, kjer naj bi s posebno prirejenimi letali po našem nebu spuščali sledi, ki bi naj bile sestavljene iz barija, aluminija in silicija.

sreda, 7. september 2011 ob 20:327

Oddajte svojo idejo o ureditvi notranje površine krožišča pri OMV-ju

Županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba, vabi vse občane Občine Ljutomer k oddaji idej za ureditev notranje površine krožišča pri bencinskem servisu OMV v Ljutomeru.

sreda, 7. september 2011 ob 20:1720

V Branoslavcih trčili osebni vozili

V sredo, 7. septembra, okoli 9. ure sta v Branoslavcih trčili osebni vozili. Pri nesreči so posredovali gasilci PGD Ljutomer, ki so na kraju pomagali reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanih oseb.

sreda, 7. september 2011 ob 11:434

Tudi v Gornji Radgoni bo vroča politična jesen

Tudi v Gornji Radgoni so odnosi župan - občinski svetniki vse prej kot idealni. Iz OO Zares - nova politika Gornja Radgona so glede nesklicane izredne seje sedaj poslali odprto pismo županu občine Antonu Kampušu.

sreda, 7. september 2011 ob 10:292

V Ljutomeru bodo prenovili mestno jedro

V torek, 6. septembra, sta pogodbeni stranki Občina Ljutomer, ki jo zastopa županja mag. Olga Karba in Komunalno podjetje Ormož d.o.o., ki ga zastopa direktorica Pavla Majcen, podpisali pogodbo o celoviti prenovi mestnega jedra.

torek, 6. september 2011 ob 15:0415

Prireditev in slike

Kot smo že poročali, je Likovna sekcija Društva upokojencev Tišina v čast praznika Občine Tišina 20. avgusta izvedla prvo likovno kolonijo v domačem kraju in sicer v tišinskem parku, ob tamkajšnjem razpadajočem gradu. Iniciatorka kolonije je bila domačinka Marija Ratnik, kot mentor pa je sodeloval Karel Kosednar. Med udeleženci so bili tudi članice in člani Likovnega društva Gornja Radgona ter Društva upokojencev Radenci. Udeleženci kolonije so svoja dela dokončali doma in v soboto ...

torek, 6. september 2011 ob 14:45