Tekma v agilityju v Gornji Radgoni

V soboto, 21. januarja bo v dvorani B Pomurskega sejma v Gornji Radgoni, potekalo celodnevno tekmovanje psov za Eukanuba zimski pokal Slovenije v agilityju. Na tekmi, ki jo organizira Kinološka zveza Slovenije skupaj s kinologi, člani Kinološkega društva Ljutomer, se bo pomerilo več kot sto tekmovalcev iz petih držav. Poleg slovenskih bodo nastopili še tandemi iz Avstrije, Hrvaške, Italije in Madžarske. Tekmovali bodo v agilityju in jumpingu, v treh kakovostnih nivojih in v treh kategorijah ...

četrtek, 19. januar 2006 ob 09:25

Arcont iz Gornje Radgone v prvem bonitetnem razredu

Podjetja Arcont iz Gornje Radgone, Gorenje in Medex so letošnji dobitniki nagrade rating leta, ki sta jo podelili slovenska družba I in svetovno znana bonitetna hiša Dun & Bradstreet. "Podjetja, ki se ponašajo s to oceno, lahko dosežejo boljše nabavne pogoje na trgu, daljše plačilne roke in večje vsote pri zavarovanju terjatev, kar na koncu prinese tudi manjše stroške poslovanja," je prednosti dobitnikov najvišje ocene predstavil Andrej Brvar, namestnik direktorja družbe I.

sreda, 18. januar 2006 ob 09:31

Novosti na portalu

Na portal smo dodali nekaj novosti. In sicer smo dodali veliko zabavnih iger za krajšanje časa. Šest iger je takšnih v katerih se točke shranjujejo, v ostalih pa se točke ne shranjujejo. Dodali smo tudi pogovor v živo (shoutbox) v katerem lahko sodelujejo vsi obiskovalci portala in računalniške novice, ki jih posreduje računalniška revija Računalniške novice.

sreda, 11. januar 2006 ob 10:50

Prvi nagradni foto natečaj

Portal Prlekija-on.net prireja nagradni foto natečaj slik iz Prlekije. Torej, če imate v vaši zbirki kakšno fotografijo, ki ste jo naredili v Prlekiji in ste nanjo posebej ponosni ter jo radi pokažete vsakomur, potem vas vabimo k sodelovanju v našem foto natečaju. Slike so lahko tudi naslikane, skicirane, narisane na roko, pogoj je le, da prikazujejo motiv iz Prlekije in da so v digitalni obliki.

torek, 10. januar 2006 ob 20:35

Srečno 2006!

Uredništvo spletnega portala Prlekija-on.net vsem obiskovalcem želi srečno, zdravo, veselo ter uspehov polno leto 2006! Obenem vabimo vse, ki bi želeli sodelovati in objavljati prispevke ali bi na kakršenkoli način radi prispevali k razvoju in dopolnitvi spletnega portala, da nam pošljete svoje želje in pripombe na elektronski naslov info[at]prlekija-on.net ali preko kontaktnega obrazca. Do konca meseca januarja 2006 Vam nudimo tudi brezplačno oglaševanje s pasicami ...

torek, 3. januar 2006 ob 11:18

Prlekija-on.net

Dobroprišli na internetnem prleškem informativnem portalu Prlekija-on.net. Portal je nastal zaradi potrebe po zbranih informacijah na enem mestu in pomoč pri razvoju in predstavitev Prlekije preko interneta. Naša želja je pripravljati informacije, predstavljati dogodke, objavljati novice ter vse ostale zanimivosti, ki jih ponuja Prlekija in s tem zadovoljiti tako mlade, kot starejše.

petek, 30. december 2005 ob 11:41