Druga adventna razstava na Meleh

Pri Vrtnarstvu Kurbus na Meleh si od 22. novembra do 22. decembra, lahko ogledate drugo adventno razstavo, kjer lahko dobite ideje za dekoracije najrazličnejših aranžmajev, adventnih venčkov ter razne okrasitve za Božični čas, vse izdelke pa lahko tudi kupite.

torek, 2. december 2014 ob 16:08

Koledar prireditev v občini Ljutomer veseli december 2014

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in okolici v veselem decembru.

torek, 2. december 2014 ob 16:03

Kip svetega Jožefa v Bučečovcih od prometne nesreče razsut

Na območju občine in župnije Križevci pri Ljutomeru je kar nekaj zaščitenih hiš, križev in drugih križnih znamenj, nad katerimi bdi zavod za spomeniško varstvo Maribor. Ob glavni cesti Vučja vas – Križevci pri Ljutomeru je za odcep vasi Bučečovci bil postavljen kip svetega Jožefa ...

torek, 2. december 2014 ob 15:29

Vrtovi OŠ Cvetka Golarja Ljutomer rastejo tudi s pomočjo dijakov Predšolske vzgoje GFML

Ob OŠ Cvetka Golarja Ljutomer s sodelovanjem šole in novoustanovljenega Društva RAST Ljutomer rastejo novi, permakulturni vrtovi.

torek, 2. december 2014 ob 15:19

Šolske novinarke OŠ Križevci v Ljubljani

V soboto, 8. novembra, je na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani potekalo državno tekmovanje v logiki za dijake in študente. Skupaj z mentorico Manico Karba smo se ga udeležile tudi zmagovalke foto natečaja o tekmovanju iz logike. Štiri učenke OŠ Križevci - Kaja Antolin, Klara Dragović, ...

torek, 2. december 2014 ob 14:43

Policija za informacijo o Časarju ponuja denarno nagrado

Policija poziva vse, ki imajo kakršnekoli informacije, ki bi lahko pomagale pri izsleditvi in prijetju obsojenca Roberta Časarja, rojenega 1961, da jih posredujejo policiji. Imenovani se po zaključenem sodnem postopku in izreku kazni zapora ni zglasil na prestajanje zaporne kazni.

torek, 2. december 2014 ob 14:221

Prvi ženski zajtrk

V Veržeju, v Zavodu Marianum, je v soboto, 21, novembra, potekal prvi ženski zajtrk, potem, ko so v tem letu moški že imeli dva. Organizatorka Jerica S. Bohanec je v žensko družbo povabila Milado Kalezić. Prejemnica mnogih nagrad, nazadnje tudi Borštnikovega prstana 2011. leta, je takrat obč ...

torek, 2. december 2014 ob 10:32

1. adventna nedelja

Prva adventna nedelja je vedno prelomnica in nov začetek. Eno obdobje je zaključeno, začenjamo z novim, zato smo vsi v nekem novem pričakovanju, kaj se bo zgodilo, kaj bo prinesla nova priprava na božič.

torek, 2. december 2014 ob 10:21

Trinajst let DSO Ljutomer

V Domu starejših občanov (DSO) Ljutomer, so v petek, 28. novembra, praznovali trinajsto obletnico, kjer so ob tej priložnosti pripravili krajšo slovesnost.

torek, 2. december 2014 ob 09:26