Literarni večer v Ljutomeru

Splošna knjižnica Ljutomer in literarna sekcija z recitatorji Društva upokojencev Ljutomer vas prijazno vabita na literarni večer, ki bo v torek, 18. februarja 2014, ob 17. uri v poročni dvorani v Mestni hiši Ljutomer (vhod za muzej).

ponedeljek, 17. februar 2014 ob 09:24

»Na podlagi argumentirane razprave želimo priti do najboljšega predloga proračuna«

Danes smo prejeli odprto pismo županji občine Ljutomer, mag. Olgi Karba, kjer skupina svetnikov, ki ima v Občinskem svetu Občine Ljutomer večino, podaja javno pobudo, da bi glede proračuna odločali v četrtek.

ponedeljek, 17. februar 2014 ob 08:5726

Mladi parlamentarci razpravljajo o razmerah v družbi

Na Osnovni šoli Turnišče so pripravili 24. Medšolski otroški parlament. Otroškega parlamenta so se udeležili učenci iz večih pomurskih šol. Mladi parlamentarci so na letošnjem otroškem parlamentu razpravljali na temo »Razmere v družbi«.

nedelja, 16. februar 2014 ob 23:42

V DOSOR-ju veselo na Valentinovo

Na Valentinovo, 14. februarja, je že ves dopoldan prijetno dišalo po vsem DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci. Po etažnih kuhinjah so namreč pekli pecivo, skoraj povsod v obliki srčkov, za sladkanje še isti popoldan. Kajti voditeljice prijateljskih skupin so se odločile organizirati Valentinov ...

nedelja, 16. februar 2014 ob 23:35

Na Bujti repi letos Vlado Kreslin, Manouche in Balladero

Bujta repa, največja prekmurska kulturno-zabavna prireditev v slovenski prestolnici, bo 26. februarja 2014 postregla s pestrim glasbenim programom. Klub prekmurskih študentov po dveh letih gosti Vlada Kreslina z Malimi bogovi, prvič pa bosta nastopili skupini Manouche in Balladero.

nedelja, 16. februar 2014 ob 23:13

Valentinov koncert ob dalmatinskih zvokih

Po štirih letih se je v Ljutomer ponovno vrnil Oliver Dragojević, ki je skupaj z Dupini ter klapo Intrade & Tomislavom Bralićem nastopil na Valentinovem koncertu v športni dvorani ŠIC, ki je bila nabito polna.

nedelja, 16. februar 2014 ob 11:304

Počastili so slovenski kulturni praznik Francetu Prešernu

V soboto, 15. februarja, je v razkriškem domu kulture bila prireditev, katero so posvetili največjemu slovenskemu pesniku Francetu Prešernu. Kulturno prireditev je pripravila občina Razkrižje, na njej se je predstavil akademski igralec, režiser in gledališki pedagog Rajko Stupar, v programu so ...

nedelja, 16. februar 2014 ob 10:061

Valentine's party v diskoteki Oxygen

Za vse ljubitelje zabave je Impulse party generation v soboto, 15. februrarja, organiziral Valentine's party v Clubu Oxygen. Za glasbo sta skrbela DJ Kaos in DJ Timo.

nedelja, 16. februar 2014 ob 08:551

Projekcija filmov med Muro in Dravo v Beltincih

Etnološko kulturno društvo Künštni Prleki, ki med drugim ohranja in neguje kulturno dediščino Prlekije, ljudskega izročila in pristnega prleškega narečja na območju Prlekije, je posnelo serijo filmov z naslovom Prleki med Muro in Dravo.

sobota, 15. februar 2014 ob 19:252