Vinska klet Ormož - klet z najsodobnejšo tehnologijo

Vinska klet Ormož, ki se v zadnjih letih z razvojem tehnologije in nenehnim iskanjem novega znanja, redno posodablja, je ena najsodobnejših vinskih kleti v Evropi in ima bogato in dolgo vinsko tradicijo.

petek, 9. november 2012 ob 08:272

»Ko govorijo spretni prstki«

Dobre stvari so »baje« vedno tri. Prva je, da imamo na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci peč za žganje gline, druga - učence, ki jih zelo zanima ustvarjanje iz gline, tretja pa, da smo krasen kolektiv, ki med sabo ne sodelujemo le pri pouku, ampak tudi pri zunajšolskih dejavnostih.

četrtek, 8. november 2012 ob 23:30

Hubertova sveta maša v Ljutomeru

V nedeljo, 4. novembra, je župnik ljutomerske župnije Andrej Zrim, v župni cerkvi sv. Janeza Krstnika v Ljutomeru, daroval Hubertovo sveto mašo za člane Lovske družine Ljutomer.

četrtek, 8. november 2012 ob 23:30

Ta vikend se prične nova sezona Pomurske košarkarske lige

S prihajočim vikendom se pričenja nova sezona Pomurske košarkarske lige, ki se bo letos imenovala po glavnem sponzorju - Radenska Naturelle Pomurska košarkarska liga. Prvi krog bo v soboto in nedeljo, 10. in 11. novembra.

četrtek, 8. november 2012 ob 23:21

Koledar prireditev v občini Ljutomer november 2012

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in okolici v novembru.

četrtek, 8. november 2012 ob 17:28

Aktualno na GFML - november 2012

Na gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer vsak mesec dijaki s pomočjo mentorja pripravijo oddajo Aktualno na GFML.V tokratni oddaji si lahko ogledate prispevek o ekskurziji na avstrijsko Koroško, reportažo iz letošnje vzgojiteljade, kjer so se srečali dijaki slovenskih vzgojiteljskih šol, dr. Vladimir ...

četrtek, 8. november 2012 ob 15:44

Lastnica mučila psa

Policisti Policijske postaje Gornji Petrovci in Enote vodnikov službenih psov Petanjci so v skupnem nadzoru z veterinarskim inšpektorjem Območnega urada Murska Sobota Veterinarske uprave Republike Slovenije, podjetjem Veterinaria ter zavetiščem za živali Mala hiša, obravnavali 62-letno lastnico ...

četrtek, 8. november 2012 ob 14:47

Čarovnice v vrtcu Križevci

V starejših skupinah vrtca smo se otroci in vzgojiteljice spremenili v čarovnice in čarovnike. Že cel teden smo se pripravljali na ta dan: izdelovali smo klobuke, čarovniške palice, prebirali pravljice na to temo in izdelovali čarovniško dekoracijo.

četrtek, 8. november 2012 ob 11:02

Martinovo ob zaseki na kruhu

Sonce se daje goricam. Vroč je letni žejni dan. Nalil sem vode pticam, nalil sem kupico si sam…

četrtek, 8. november 2012 ob 10:501