V Ljutomeru potekalo regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči

V soboto, 2. junija, je v Ljutomeru potekalo 18. izbirno regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa, ki sta ga organizirala Uprava za zaščito in reševanje, izpostava Murska Sobota in Območno združenje Rdečega križa Ljutomer. Preverjanje si je ogledal ...

nedelja, 3. junij 2012 ob 18:591

81-letnik se je s traktorjem smrtno ponesrečil

V nedeljo, 3. junija, okoli 11. ure, se je v Vratji vasi (UE Gornja Radgona) med vožnjo s kmetijskim traktorjem smrtno poškodoval 81-letni moški.

nedelja, 3. junij 2012 ob 17:52

Pestro dogajanje v pomladno cvetočem Lotmerku

V petek, 1. in v soboto, 2. junija, je v Ljutomeru na Glavnem trgu potekala prireditev Lotmerk v cvetoči pomladi, kjer so se zvrstili številni dogodki in koncerti.

nedelja, 3. junij 2012 ob 16:501

V Ljutomeru nastopili učenci Glasbene šole iz Užic

V petek, 1. junija, je v sklopu prireditve Lotmerk v cvetoči pomladi, v dvorani glasbene šole v Ljutomeru potekal koncert učencev Glasbene šole Vojislav - Lale Stefanović iz Užic ter učencev Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer.

nedelja, 3. junij 2012 ob 16:05

Potovanje s knjigo skozi šolsko leto

V kulturnem domu pri Mali Nedelji so v petek, 1. junija, na prireditvi, imenovani Branje je potovanje, otrokom vrtca in učencem OŠ podelili bralne značke za iztekajoče šolsko leto.

nedelja, 3. junij 2012 ob 15:00

Sijaj sijaj sončece

V oddelku podaljšanega bivanja OŠ Janka Ribiča Cezanjevci so skozi teden potekale številne aktivnosti na temo sonce, ki so jih zaključili s kratkim kulturnim programom za starše.

nedelja, 3. junij 2012 ob 14:50

Vozilo zapeljalo v obcestni jarek

V soboto, 2. junija, ob 11.29, je na relaciji Ključarovci - Logarovci prišlo do prometne nesreče, v kateri je osebno vozilo zapeljalo s cestišča v obcestni jarek in se prevrnilo na streho. Pri tem sta se poškodovali dve osebi, kateri so reševalci NMP Ljutomer oskrbeli in ju prepeljali v SB Raki ...

nedelja, 3. junij 2012 ob 06:331

Naš Big band zaigral na Glavnem trgu

V petek, 1. junija je na Glavnem trgu v Ljutomeru v sklopu prireditve Lotmerk v cvetoči pomladi, nastopil Naš Big band Ljutomer. Na odru se jim je pridružil tudi pevec Tomi Brus.

sobota, 2. junij 2012 ob 13:47

Na avdiciji izbrali osem igralcev

Žirija Plan9 v sestavi Vitomir Kaučič, Miloš Bavec, Helena Lukman, Andrej Horvat in Rok Melin je sprejela soglasno odločitev. Izbrali so udeležence, ki so najbolj ustrezali opisanim likom v scenariju in prepričljivo zaigrali lik v prizoru, ki so si ga izbrali.

petek, 1. junij 2012 ob 19:09