Lucija Ćirović poskrbela za petkov večerni smeh

Na tretjem letošnjem nastopu v sklopu stand up večerov Vstani gor Lotmerk, je nastopila Lucija Ćirović, ki je številno publiko v Ljutomeru še drugič nasmejala s svojimi skeči in značilno mimiko.

sobota, 22. oktober 2011 ob 13:03

Najinovativnejši mladi kmet je Alojz Mlakar

V dvorani kulturnega doma Križevci pri Ljutomeru se je v soboto odvilo zadnje dejanje Izbora najinovativnejše mlade kmetice oz. mladega kmeta Slovenije.

sobota, 22. oktober 2011 ob 09:532

Pričeli z žganjem opeke

Po skoraj dvomesečnem sušenju dvatisoč surovih, ročno izdelanih zidakov, so pri Mali Nedelji začeli z zaključno fazo tega zahtevnega projekta. Opeko so zložili v "front" na dve luknji, kot so temu načinu zlaganja nekoč rekli izdelovalci opeke.

sobota, 22. oktober 2011 ob 00:436

Društvo za osteoporozo Ljutomer na izletu v BiH in na Hrvaškem

Članice in člani društva za osteoporozo Ljutomer so se v septembru potepali po Bosni in Hercegovini ter Hrvaški. V mestih Banja Luka, Jajce, Mostar, Split, Međugorje ter drugih, so si ogledali različne zanimivosti značilne za ta mesta.

petek, 21. oktober 2011 ob 13:54

Osmina finala pokala NZS v malem nogometu

Danes, ob 21. uri, bo v dvorani ŠIC v Ljutomeru osmina pokala NZS v malem nogometu. Pomerila se bota domača ekipa Meteorplast Šic bar in gostje iz Cerkvenjaka, KMN ŠD Cerkvenjak Lotos. Gre za tekmo na državnem nivoju tekmovanja.

petek, 21. oktober 2011 ob 11:36

Pravila za predčasne volitve 2011 na Prlekija-on.net

Na podlagi prvega odstavka 6. člena Zakona o volilni in referendumski kampanji (ZVRK, Uradni list RS, 41/2007) spletni medij Prlekija-on.net in tiskani medij Prleške cejtnge določa in objavlja obseg, pogoje in način izrabe programskega časa za predstavitev političnih strank in njihovih programov ...

petek, 21. oktober 2011 ob 11:30

Z vetrom v laseh pri Mali Nedelji

Künštni Prleki smo se v sredo 19. oktobra podali na Gomilo. Na tem mestu je spominsko obeležje, katero je posebno zaradi tega, ker se tam stikajo štiri občine. Juršinci, Sveti Tomaž, Sveti jurij in Ljutomer. Nekaj korakov stran pa stoji razgledni stolp na Gomili.

petek, 21. oktober 2011 ob 10:532

Podelili smo tri vstopnice za koncert Dražena Zečića

Zaključila se je nagradna igra, kjer smo podelili tri vstopnice za veliki koncert, ko v Ljutomer prihaja Dražen Zečić. Koncert bo 29. oktobra v športni dvorani ŠIC s pričetkom ob 20. uri.

petek, 21. oktober 2011 ob 09:263

Slovenci čakamo na mandatarja, ki bo močno udaril po mizi

V času predvolilnih bojev, ki se uradno še niti niso začeli, lahko človek opazi le eno stvar, in sicer dejstvo, da je od Pahorjeve nezaupnice naprej potihnilo vse okoli posledic recesije, torej o propadlih podjetjih, brezposelnosti in nenazadnje nevarnosti nove krize, ki se nam po besedah bonitetnih ...

četrtek, 20. oktober 2011 ob 16:178