Imejte se radi!

suzana33, torek, 5. oktober 2010 ob 08:12
Imejte se radi!

Hudo je, kadar daleč v sebi spoznaš, da je tisto, kar si častil in bilo zelo vredno, bila samo iluzija. In ko začutiš, da bi lahko bil razočaran, ker ni tako, potem je vsaj po mojih mislih, najbolje dvigniti roke in si reći, da te pač nekaj ali nekdo ni zaslužil.

Ko ostaneš sam in ti nekdo niti ko vidi, da ti gre hudo in te pozna ter ve, da si na dnu, ne ponudi roke, ampak zaradi svoje slepote, povzroči še več slabega, potem spoznaš vrednost sebe in svojih dejanj.

Tudi meni gre dobro.

Ne pustim žalosti, da me zlomi. Našla sem vrednost in oporo v sebi. Preveč delam.Sploh kadar izveš, da ti je nekdo lagal in še laže, si ne dovoli, da bi te to iztirilo. Laže v prvi vrsti sam sebi.

Želim ti, da se začneš imeti rad.

Ne dovoli drugim, da bi zaradi sebe manipulirali s teboj. Ne daj jim tega veselja. Ne sedi doma in ne čakaj na nikogar, ki si misli, da to lahko počne s tabo. Začni živeti. In najprej jim odpusti. Kajti sama si vreden več od egoista, ki misli samo nase in ne vidi, da bi ti lahko pomagal(mene).

Če bi le hoteli. Ljudje, ki samo govorijo bom, bom, bom, ne bodo tega bom nikoli spravili v dejanja. In s tem ne škodijo tebi. Škodijo sebi. Ker iz svojega življenja delajo tisti bom in izgubljajo na lastni vrednosti.

In če ti bo priložnost dovolila, jim pomagaj.

Bodi jim prijatelj, ko bodo jokali, pa čeprav boš v sebi vedel, da so sami takrat, ko jih rabiš, sipali sol na rano in te pohodili še nižje.



Blog je mnenje avtorja in ne izraža stališča uredništva.


Več v Blog

Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

nedelja, 30. julij 2023 ob 10:42