orca sreda, 24. junij 2009 ob 10:22

Po selitvi moram spet zamenjati osebnega zdravnika in rabim nekoga v okolici Ljutomera. Koga priporočate? Da se ne čaka 100 let in da ve kaj počne, če zraven ne komplicira za brezveze pa je itak super.

Pa nič nimam proti tudi če je Ormož, Radgona, kar koli kar je relativno blizu.

MHA sreda, 24. junij 2009 ob 10:53

Neke o doktorih smo že tü gučali -> klik

Dejan sreda, 24. junij 2009 ob 10:56

O ten smo že pisali tü -> Splošni zdravnik Ljutomer

pa či še slučejno zobozdravnika nücaš Nasmeh -> Zobozdravnik

Čokaš več al meje pri vseh, komplicirajo pa teko, keko si betežen Pomežik

Moja zdravnica je dr. Breda Bavec, super zdravnica, samo mislin, ka ne jimle samo tak, da ma gužvo. Pa bole zdrave lidi Nasmeh

MHA sreda, 24. junij 2009 ob 11:09

Bavčova je tüdi super, sen z jo dela, pa je ena izmed fest dobrih doktorof. To ja

Zvončica sreda, 24. junij 2009 ob 23:36

Bavčova dela kak po tekočen traki....za zdrave pa "klasične" betege je resen venda vredi....ka pa se odnosa s pacienton tiče pa ne ven glih....ka so pret vüni kak so notri prišli - gda ji te sploh folgajo kej povedati? Pa če se spotin ka sen že porkrot vidla kak se je zarežovala za domoče obiske (ka so 3x totalno betežne store lidi mogli k joj vločiti)....ne ven kej bi na to rekla. Lehko je biti doktor pretežno zdravin pacienton. Gda pa treba komplicirane betege nejti pa je več ali meje mrk. Keko ne zavolo šparaja teko zavolo brzine.

MILAN četrtek, 25. junij 2009 ob 07:29

To ja fsakša stzvor mo nekej slabega
moren reči ka sen zadovolen z Bavčovoj
je pa resen ka za fse je nišče ne.

MHA četrtek, 25. junij 2009 ob 11:07

Jas sen dela z Bavčovoj pa je bila vedno super. Problem v Sloveniji je to, ka nega dežurnega doktora (urgentnega), ka so doktori dežurni med svojin delovnin cejton, zato morejo opraviti svoje paciente, tiste keri pridejo k doktori, ki sploh doktora nemajo tü, pa še delo na tereni.

Či je pacient teko "zdrav" ka bi se ga lehko pripelalo, ponavodi doktor pošle rešilca po jega, pa ga v ambulanti pregledne, či pa ne, te pa tak more k jemi.

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.