Jernej sreda, 20. september 2006 ob 20:09

Papez je rekel ka je se islam samo zaradi toga rasiro ker so napadalni bli pa so velki raj pod sebov meli! Danes je se opravico pa je rekel ka respektera Islama!

Alkaida pa namenijo atentat na papeza nareti!Hm

D. Nema veze sreda, 20. september 2006 ob 20:23

Narod po sveti je tak slep! JAz provin tak: na sveti nikoli ne bi bilo teko sovraštva pa vojn, če ne bi bilo vere! Katoliška cerkev pa islam pa vse ostalo-vsi so ena veka laž! Cerkev je v svojen obstoji naredla že teko slabega, pa še narod vedno naseda! Nimam nič proti katolikom, da me nebi gdo narobe razmija-moti me samo njihovo prikrivanje pa zanikanja!

Jernej sreda, 20. september 2006 ob 21:23

Cü vera je dosti krat bila zrok za nesporazum samo je tüdi dosta politika kriva ves!Mislec

D. Nema veze sreda, 20. september 2006 ob 21:29

Politika samo z šeflo meša, ostalo pa so verske vojne! Vsi na toten sveti bi mogli meti iste pravice, pa jih nemamo-v afriki ljudje sploh ne vejo zakej se jin tak hudo godi-afrika na rasprodaji, tega se najbolj bojijo, te pa pride do brezveznih konfliktov! Najležje je gučati, tak kak vsi politiki vejo-mi pa samo kcoj glejamo kak se krivice po sveti dogajajo-ukrenemo pa sami nič ker nam politika veže roke!

D. Nema veze sreda, 20. september 2006 ob 21:36

Pa še to-papež kak papež je z svojin govoron pokoza ka sploh ne ve kej bere-to ke mu drugi napišejo, al pa se je to v hitler's jugend nafča! Meni se je to tak čulo, kak da izzivle nekše nove incidente, ka de te lehko po pokoza sočutje-al kej?

Jernej sreda, 20. september 2006 ob 21:48

Johannes Paul II je mi bole simpaticen bio! Pa je tüdi dosti vec jezikov obvlado nej samo angleski pa nemski (za bozic je papez Benedikt XVI samo 6 jezikov dol cito). Johannes Paul II je pa po celem sveti hodo nej samo po nemciji,avstriji pa italiji!

D. Nema veze četrtek, 21. september 2006 ob 00:48

Meni je tudi bija prejšji papež bolj všeč!

Pepek z brega četrtek, 21. september 2006 ob 03:16

Ne namenin muslimanof zagovorjati, da so eni med jimi resen precik nasilni. Samo se pa mi vidi to, ka popež, kak ti prvi človik katoliške cerkve v svojen guči islam tak napodne, čista norija.
Zgledne, ka je resen nejč ne zna kej guči, ali pa nema pojma od diplomacije.
Neše bi ga moga spotiti, na fse tiste zločine, kere so v imeni katoliške cerkve začijali v dugih stoletjih do ne dugo nazoj.
- Keko lidi so na silo krstili?
- Keko žensk so proglosili za čarovnice in jih skürili?
- Keko pametnih lüdi so zaklali samo zato ka bi narod osta hempasti, pa še bi dale verva v jihove pravlice?
- Keko indijancof so bujli, dere so zavzemali Ameriko?
- Keko muslimanof so poklali v križarskih vojnah?
- Keko židof je vmrlo f taboriščih, pa se je cirkef ne gor postovila?
- Keko...

Za fse to se je prešji popež ednok negi opravičja in s ten fse rešja. Či mene pitate, ma katoliška cerkef dosti več živlej na vesti, kak kerakoli drüga.

Pa še to - Mislin, ka so se fse vojske tak ali pa drgačik začele zavolo vere. Tüdi v politiki je glovna vera. Malo si preštete okoli organizacije "OPUS DEI", pa te mi dali praf.

MHA četrtek, 21. september 2006 ob 11:57

Pepek to si tak ali tak praf poveda.
To ke se je prešji popeš opravičüva, de zdejši popeš svajo naze nareda.

Zvončica sobota, 23. september 2006 ob 23:56

Nastovlaje popežov je glih tak politično usmerjeno pa zrežirano...pret je svetovna politika nücala eno dobričino, zaj pa nüca takšega ke de tü pa tan na ogen dja....tak če malo premislin se zgodovina vroča nazaj-edino novo obleko je dobila.Nič se neso nafčili toti glovni ke nan derigirajoKhmm

Jernej ponedeljek, 25. september 2006 ob 14:40

Ste vidli papezovo karikaturo v pomurskem vestniki? Papez je narisani botom pa ose z turbanom kak ga napadajo.Pomežik

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.