Bližajo se precedniške volitve, momo že 10 kandidatof.
In toti 10. kandidat je nekši Štern. Nekši doktor neven česa. Zej je bia po poročilih, Prvo besedo ke je reka, je reka, ka de pre čigumi doj požra in ga tüdi je, bija je napol nogi, obüt v batače In to bi nej bija precedniški kandidat Reka je tüdi ka se mu Jelinčič dopodne, ka pre dosta guči.
toti kandidat je prova pojava...
Gverašlehko nekomi nekej, kej je jegovo - se provi, ka je na poštan način priša do toga. (küpa, herba...). To pa bi za precik veki tol negdašjega cerkvenega premožeja žmetno rekli.
Takka bi f Peterletoven slučeji pret lehko rekli, ka je cerkvi "ŠE EDNOK ŠEJNKA" tisto kej je negdana čüden način dobila.
Štern je prova faca, resen....tip je teko pameten ka nan povprečnin smrtnikon delüvle kak da je malo včešjeni...pa je daleč od tega ka bi to bija, ka ma brzčas precik diplom v žepi polek tistega DR. Ja, volitve do bor zanimive. Favorita že mon pa je to ne Peterle ke ve orglice igrati.....
MHA je napisal/a: Bližajo se precedniške volitve, momo že 10 kandidatof.
In toti 10. kandidat je nekši Štern. Nekši doktor neven česa. Zej je bia po poročilih, Prvo besedo ke je reka, je reka, ka de pre čigumi doj požra in ga tüdi je, bija je napol nogi, obüt v batače In to bi nej bija precedniški kandidat Reka je tüdi ka se mu Jelinčič dopodne, ka pre dosta guči.
...znan za Lojzeta Peterle ka ščej kandiderati...
Pa eno veko pitaje bo keko do v cerkvah mamik pa ostalih vernikov prepalamudili ka "jihovega" volijo Takših ovc ka se jih do usmeriti je precik po farah
Za dodajanja objave se prijavite.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
MHA petek, 3. avgust 2007 ob 20:11
Dejan petek, 3. avgust 2007 ob 23:34
Eee, to bode po cirkus. Takše nücamo, ka nede tak dugcejtno pa ka se mo meli s česa smejati
romes ponedeljek, 6. avgust 2007 ob 00:10
štern je legenda!!!!!!!!!! po mojem kandidera zavolo zajebancije.
Almanah ponedeljek, 6. avgust 2007 ob 22:46
Meni se zdi, samo velika škoda, ka de najverjetneje Peterle zmaga, tip si po mojem tega ne zasluži, saj je pol SLovenije cerkvi gvera....
MHA torek, 7. avgust 2007 ob 10:59
Drügo polovico pa de te, dere de precednik...
Pepek z brega torek, 7. avgust 2007 ob 12:10
Jas glih nebi reka ka je "GVERA"!
Gverašlehko nekomi nekej, kej je jegovo - se provi, ka je na poštan način priša do toga. (küpa, herba...). To pa bi za precik veki tol negdašjega cerkvenega premožeja žmetno rekli.
Takka bi f Peterletoven slučeji pret lehko rekli, ka je cerkvi "ŠE EDNOK ŠEJNKA" tisto kej je negdana čüden način dobila.
Almanah torek, 7. avgust 2007 ob 12:40
Ja Pepek, jaz sen ne vupa , tak direkt povedati kak si to ti, je pa točno tak. Ampak ke češ eni lidje pač nekak to hitro pozobijo....
Zvončica sreda, 8. avgust 2007 ob 18:29
Štern je prova faca, resen....tip je teko pameten ka nan povprečnin smrtnikon delüvle kak da je malo včešjeni...pa je daleč od tega ka bi to bija, ka ma brzčas precik diplom v žepi polek tistega DR. Ja, volitve do bor zanimive. Favorita že mon pa je to ne Peterle ke ve orglice igrati.....
Jernej sreda, 8. avgust 2007 ob 20:57
MHA je napisal/a:
...znan za Lojzeta Peterle ka ščej kandiderati...
MILAN sreda, 8. avgust 2007 ob 21:37
sen se odločja ka kandederan
samo fku s ostalimi KÜNŠTNIMI
TE MO GA PRKOPICNOLI TOTO NAŠO
DOMOVINO.
MHA četrtek, 9. avgust 2007 ob 11:30
Ke hasni Šterni diplome pa DR, či je, no bor tak vidi vün kak či bi bia malo čez les
Zvončica petek, 10. avgust 2007 ob 15:56
Pri toten se te bor tak vidi....hüjši so ovi ke so se pametne delali pa zej same bedarije po vrsti delajo...mi pa smo jih volili....
Nela torek, 14. avgust 2007 ob 17:09
Škoda da kakšna ženska ne kandidera
MHA torek, 14. avgust 2007 ob 21:37
Kak te ne? Kandedera, kandedera. Ova, zej se ne spotin kak se piše, ki je nekša precednica invalidof
Zvončica torek, 14. avgust 2007 ob 22:59
...ja, pa tista tüdi kej je predsednica stranke Glas žensk (sedež je v M
TAK ZEJ MON 800 OBJAVO...bravo jaz....lehko mi po keri za toto okroglo malo ugled zdigne
kobreti sreda, 15. avgust 2007 ob 20:46
Bres veze! Tak se zno kdo de zmaga ,tak ka sploh nebi trebalo penez zaprovlati za tote volitve!
MHA četrtek, 16. avgust 2007 ob 18:18
kobreti je napisal/a:
Bres veze! Tak se zno kdo de zmaga ,tak ka sploh nebi trebalo penez zaprovlati za tote volitve!
To ti reči Šterni, ki si že plakate postovla po Lublani
Dejan četrtek, 16. avgust 2007 ob 19:32
Ve pa na fsake teko cejta more v mesto cirkus priti
Zvončica četrtek, 16. avgust 2007 ob 20:21
Pa eno veko pitaje bo keko do v cerkvah mamik pa ostalih vernikov prepalamudili ka "jihovega" volijo Takših ovc ka se jih do usmeriti je precik po farah
MHA sobota, 18. avgust 2007 ob 12:12
Tak, pa momo že 12. kandidata za precedniške volitve. Star je kumej 23 let z nekšin vzdefkon Peacehiker palačinker ali kak se to prebere
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=37&c_id=149857
Meni vün vidi kak nekši šminker. Eh adijo ne...