80-i življenjski jubilej vedno vesele Eme Matijevič

Prišli so ji prepevat celo fantje Klape Solaris iz Šibenika

Filip Matko Ficko, nedelja, 18. februar 2018 ob 18:45
Ema Matijevič s fanti Klape Solaris iz Šibenika

Ema Matijevič s fanti Klape Solaris iz Šibenika

Ena najstarejših in najdalj časa stanujoča v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, je stanovalka Ema Matijevič. 17. februarja so tako v prostorih tega doma proslavili njen osemdeseti življenjski jubilej.

Ema Matijevič je članica več društev, ki jih tudi donira. Tako so se slavja z donatorico udeležile predstavnice Društva upokojencev Radenci, Društva za osteoporozo Pomurja Radenci, Kulturnega društva Bubla Radenci, kot tudi stanovalke in stanovalci doma, pa tudi njeni najbližji sorodniki z Goričkega v Prekmurju.

Kot redni obiskovalci različnih prireditev v DOSOR-ju so se slavja Eme Matijevič udeležili tudi trije člani dalmatinske klape Solaris iz Šibenika ter slavljenki in njenim povabljencem pripravili nepozaben glasbeni popoldan. Kajti tudi sedaj že 80-letnica rada prepeva in je skoraj nepogrešljiva na tradicionalnih karaokah v DOSOR-ju. Za vrhunec srečanja je sledila seveda še nepogrešljiva torta iz DOSOR-jeve kuhinje (slaščičarne), ki so jo vsi nadvse pohvalili, »teti Emi«, kot Emo Matijevič skoraj vsi naslavljajo, pa zaželeli še mnogo zdravih, veselih in srečnih let.


Več v Kultura in izobraževanje