BoxSpring postelja - Novi trend oblazinjene postelje

Oglasno sporočilo, ponedeljek, 15. maj 2023 ob 15:21
BoxSpring postelja

BoxSpring postelja

BoxSpring postelja, ki nastaja izpod rok mojstrov slovenskega podjetja Maremico, je oblazinjena postelja, v katero se boste hitro zaljubili. Vsebuje vse, o čemer večina sanja - kvalitetno barvno oblazinjenja v barvi, ki si jo boste izbrali sami, nadstandardno višino za lažje leganje, vstajanje in za kraljevski videz in udobje všitega ležišča Leticia ali vodne postelje Lectus.

Ta BoxSpring postelja navdušuje Slovence

Kupiti posteljo s kakovostnim oblazinjenjem, ki bo poskrbela za unikaten videz vaše spalnice in ustrezno regeneracijo vašega telesa, je s slovensko BoxSpring posteljo enostavno. V podjetju Maremico se zavedajo kako različni smo si po fizionomiji in po željah glede udobja ter dizajna. A vseeno je njihovim kupcem skupno naslednje:
- pozdravljajo izbiro BoxSpring dizajnov,
- cenijo kvalitetno izdelavo in materialov,
- všeč jim je velik izbor standardne ali nestandardne dimenzije postelje,
- navdušeni so nad več kot 100 barvnimi odtenki oblazinjenja,
- nadstandardno višino vse do 70 cm in
- nad udobjem vzmetnice, ki se vedno izdela glede na vaše potrebe in želje.

Spoznajte BoxSpring postelje, ki se izdeluje na slovenskih tleh

BoxSpring postelje so razstavljene v ljubljanskih Črnučah, v razstavnem salonu Spalni center Maremico. Res so čudovite, zato se splača zapeljati do njih in jih v živo preizkusiti. Le tako boste zares vedeli zakaj si to posteljo želite tudi sami. Svetovalke za spanje vam bodo prisluhnile ter vam podrobneje predstavile kaj vse lahko izberete, da bo vaša BoxSpring postelja ustvarjena resnično po vašem okusu.

Postelja boxspring izdelana v Sloveniji

Brez kompromisov do udobja in čudovitega barvnega dizajna

Glede samega dizajna in barv imate kar nekaj izbire. Več kot 100 barvnih odtenkov in različne materiale oblazinjenja si lahko ogledate in otipate ter se tako lažje odločite kakšno BoxSpring posteljo izbrati. Na voljo so tkanine, umetno usnje in eleganten žamet. Tudi barvni odtenki lahko pripomorejo, da se BoxSpring postelja dobesedno zlije s preostalim pohištvom ali pa zasije v popolnem kontrastu.

BoxSpring postelja na voljo v petih modelih. Katerega bi izbrali zase?

Pri BoxSpring postelji, ki je izdelana na domačih tleh, lahko v njihovi spletni trgovini izbirate med različnimi BoxSpring modeli. Prav vsak model se lahko pohvali z nečim, kar vam bo zagotovo všeč. Razlikujejo se le v detajlih. Le ti znajo odigrati odločilno vlogo pri odločitvi katero posteljo izbrati. Kot zanimivost, med najbolj priljubljenimi BoxSpring posteljami je letos BoxSpring postelja Air.

Pozdravljamo njihovo trajnostno noto - Kaj to pomeni?

Oblazinjena BoxSpring postelja je zasnovana tako, da jo v prihodnosti lahko kadar koli obnovite - delno (npr. prevleko ležišča, barvo oblazinjenja, dotrajan del podpore ležišča). Stara postelja tako ne bo romala v koš, ampak jo boste lahko obnovili. Prijazno do okolja in vaše denarnice.

BoxSpring postelja

BoxSpring postelja vam bo dostavljena in zmontirana brezplačno

Pri nakupu postelje je pomembno doreči tudi to, kdo vam posteljo dostavi in zmontira. Pri podjetju Maremico to delo opravijo izkušeni monterji brezplačno. Vaša naloga bo le, da boste na dogovorjeni datum in uro doma, ter da prostor v spalnici, ki bo namenjen postelji, pripravljen za prihod nove. To je vse.

BoxSpring postelja

BoxSpring postelja navdušuje poznane Slovence

»Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično - nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma. Odslej bo to nočitev z zajtrkom s petimi zvezdicami!«, Mojca Mavec

Preberite si izkušnje Jakova Faka, Sare Isaković in Metke Albreht in tudi vi naročite 100-stranski katalog Spalnega centra Maremico, v katerem boste med drugim podrobneje spoznali svet prestižnega spanja na BoxSpring postelji.



Več v Gospodarstvo