V centru mesta se prodaja večji poslovni prostor

Do pred kratkim je v teh prostorih obratovala prodajalna Alpine, ki pa so jo zaprli.

Prlekija-on.net, nedelja, 10. marec 2024 ob 07:58
Prodaja se večji poslovni prostor

Prodaja se večji poslovni prostor

Med nepremičninskimi oglasi trenutno lahko zasledimo tudi, da se v centru Ljutomera prodaja večji poslovni prostor v velikosti 395,6 m2, ki je bil zgrajen leta 1977 in adaptiran leta 2020. Cena je 199 tisoč evrov. Do pred kratkim je v teh prostorih obratovala prodajalna Alpine, ki pa so jo zaprli.

Celoto, ki se prodaja, sestavljajo prodajalna, ki ima ulični vhod in je z dveh strani obdana s steklom in izložbami; skladišča, ki se nahajajo za prodajalno na pritličju; skladiščni prostori, ki se nahajajo v kletni etaži ter poslovni prostor pisarne, ki se nahajajo v pritličju. Vhod za stranke je iz ulice, poslovni vhod pa iz dvoriščne strani, na voljo so tudi lastne sanitarije. Prostori so v pritličju del delno v kleti stavbe, kjer so skladišča.

Posebno vrednost nepremičnini daje zares odlična lokacija za kakršno koli dejavnost. Nahaja se ob bankah, pošti, avtobusni postaji, priljubljeni kavarni, upravnem središču in starem mestnem jedru, kjer se giblje največ ljudi. Pred objektom je več parkirnih mest za stranke.

Prostori so trenutno oddani v najem dobrim najemnikom, ki imajo interes ostati v objektu ali pa se jim pravočasno odpovedo najemne pogodbe.

Maja Zupan, obraz modne kolekcija Alpina

Miss Slovenije na odprtju nove prodajalne Alpina v Ljutomeru


Vinska klet Ljutomer

Prodaja se vinska klet, ki je nekoč uživala veliko priljubljenost




Več v Gospodarstvo