V KDR – Združenje asistenca so.p. pričakali sončni vzhod in obeležili solsticij

Pot je bila prijetna, polna smeha in klepeta, nagrajeni pa so bili s čudovitimi razgledi.

Prlekija-on.net, petek, 21. junij 2024 ob 18:46
Prvi poletni sončni vzhod

Prvi poletni sončni vzhod

Zdrav življenjski slog in aktivna vključenost uporabnikov osebne asistence sta ena izmed glavnih vodil izvajalca osebne asistence KDR - Združenje asistenca so. p.. Ravno s tem namenom z največjim veseljem organizirajo skupinske aktivnosti, kjer se v prijetni družbi uporabnikov osebne asistence, vseh zaposlenih in prostovoljcev ustvarja izjemna harmonija, ki vsem vključenim daje občutek sprejetosti.

Tako so tudi na prvi poletni dan v zgodnjih jutranjih urah izvedli pohod čez Lahonce in skupaj pričakali sončni vzhod ter obeležili solsticij. Pot je bila prijetna, polna smeha in klepeta, nagrajeni pa so bili s čudovitimi razgledi.

Druženje so po vrnitvi nadaljevali še na sedežu KDR Združenje asistenca so.p. v Desnjaku, kjer so se skupaj okrepčali ob slastnem domačem zajtrku, pecivu in kavici. Skupno so ugotovili, da ima zgodnje vstajanje svoj čar, ki pa je vsekakor veliko lažje v prijetni družbi.

Vse aktivnosti KDR - Združenje asistenca so.p. lahko spremljate na njihovi FB strani.

V kolikor pa želite več informacij jih lahko kontaktirate na gsm 041 612 499 - Dragica Kosmajer (izvajalka) ali 040 785 240 - Petra Razlag (strokovni vodja). Z veseljem vam bodo pomagali in skupaj z vami poiskali ustrezne rešitve.



Več v Družabno