Zagorelo v šotoru z balami in drugimi predmeti, nastala je večja materialna škoda

Gasilci so požar pogasili, policisti pa bodo danes nadaljevali z ogledom in ugotavljanjem vzroka požara, v katerem je nastala večja materialna škoda. Dva gasilca sta se pri intervenciji lažje poškodovala.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 22. julij 2024 ob 07:13

Včeraj organizator, danes že 16 ur na intervenciji. Brez predaha iz prireditvenega prostora v akcijo. Vsa čast operativci!

Objavil/a PGD Vučja vas dne Nedelja, 21. julij 2024

Zagorelo je v šotoru

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, tri kazniva dejanja, dva primera povoženja divjadi in požar ter odredili eno pridržanje.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino denarja v Dobrovniku, poškodovanje tuje stvari v Gornji Radgoni in nasilje v družini v Lomanošah.

Včeraj popoldne je v Iljaševcih zagorelo v večjem šotoru, v katerem so bile shranjene bale in drugi predmeti. Gasilci so požar pogasili, policisti pa bodo danes nadaljevali z ogledom in ugotavljanjem vzroka požara, v katerem je nastala večja materialna škoda. Dva gasilca sta se pri intervenciji lažje poškodovala.

Policisti so imeli v Melincih postopek z voznikom osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,00 mg na liter alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bila zaradi vožnje pod vplivom alkohola nadaljnja vožnja prepovedana, začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in odrejeno pridržanje do iztreznitve, zoper njega pa bo podan tudi obdolžilni predlog. Vozite le trezni, saj je vožnja pod vplivom alkohola zelo nevarna. S tem tako ogrožate sebe in ostale udeležence v prometu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Ljutomer.



Več v Črna kronika