Otroci iz UE Ljutomer te dni uživajo v Baški

Zdravstveno letovanje otrok iz UE Ljutomer poteka te dni, od 21. do 31. julija.

Prlekija-on.net, petek, 26. julij 2024 ob 19:21

Igrivi in čarobni jutranji trenutki so nas napolnili z energijo za nov dan. Otroci so se smejali in igrali, medtem ko smo uživali v svežem jutranjem zraku in toplih sončnih žarkih.

Objavil/a DPM Ljutomer dne Petek, 26. julij 2024

Otroci na letovanju v Baški

Občinsko društvo prijateljev mladine Ljutomer v sodelovanju z Društvom prijateljev mladine Murska Sobota in s pomočjo namenskih sredstev ZZZS organizira zdravstveno letovanje otrok v Otroškem počitniškem domu v Baški za 100 otrok iz UE Ljutomer. Zdravstveno letovanje otrok iz UE Ljutomer poteka te dni, od 21. do 31. julija.

Otroci se zabavajo na plaži in skakalnicah, preizkusili so se tudi v barvanju kamnov in igranju ping ponga. Za večerni dogodek so uživali ob Baška vizija Evrovizija.

S skupinami so se odpravili na tobogane, kjer so otroci pokazali svoj pustolovski duh. Za tiste, ki so zaradi bolezni ostali v domu, pa so poskrbeli z različnimi igrami, da jim tudi dan mine v zabavi. Ob večeru so se skupaj odpravili na prijeten sprehod do cerkvice. Tam so občudovali čudovit razgled in se sprostili ob mirnem vzdušju.

Pripravili so tudi razburljivo tekmovanje v vlečenju vrvi, kjer so se ekipe pomerile v moči in vzdržljivosti. Vsi so se zelo zabavali in navijali za svoje favorite, ob zvokih smeha in veselja pa so ustvarili nepozabne spomine.

Otroci bodo v Baški še uživali naslednje dni, domov pa se vrnejo v sredo.

Foto: DPM Ljutomer

Zjutraj smo na plaži imeli razburljivo tekmovanje v vlečenju vrvi, kjer so se ekipe pomerile v moči in vzdržljivosti....

Objavil/a DPM Ljutomer dne Četrtek, 25. julij 2024


Več v Družabno