Prleška DJ-ka DE XENIA osvojila oder kluba NOA v Zrčah

Njeno navdušujoče vzdušje in energičen performans sta privabila več tisočglavo množico s celega sveta, med katerimi so bili tudi številni Slovenci, ki so prišli podpreti svojo zvezdnico.

Prlekija-on.net, nedelja, 18. avgust 2024 ob 18:28
DE XENIA v Zrčah

DE XENIA v Zrčah

Po nepozabnem in zgodovinskem nastopu na festivalu Ultra Europe, kjer je DE XENIA postala prva Slovenka, ki je nastopila na tem prestižnem dogodku, se ji odpirajo vrata v najbolj priznane klube po vsem svetu. Njena naslednja postaja je bil Noa Beach Club v Zrčah, eden najbolj cenjenih klubov na svetu, ki trenutno zaseda 12. mesto na prestižni lestvici DJ Mag Top 100 klubov.

Noa Beach Club, znan po spektakularnih zabavah in vrhunskih nastopih, je gostil številna največja imena elektronske glasbe. Med njimi sta tudi Steve Aoki in Matroda, ki sta nastopila dan pred in po DE XENII. Zato ni presenetljivo, da je DE XENIA, trenutno najbolj iskana slovenska DJ-ka, prejela povabilo, da se pridruži tej elitni skupini in zavzame veliki oder kluba Noa.

Njeno navdušujoče vzdušje in energičen performans sta privabila več tisočglavo množico s celega sveta, med katerimi so bili tudi številni Slovenci, ki so prišli podpreti svojo zvezdnico. Klub Noa je bil dobesedno razprodan, saj se je na njenem nastopu zbralo več kot 2500 obiskovalcev. Njena glasba je odmevala po celotnem klubu, kjer je z elektrificirajočo energijo ustvarila vzdušje, ki ga obiskovalci ne bodo hitro pozabili.

DE XENIA na Ultra Europe

Prlečka kot prva slovenska DJ-ka nastopila na festivalu Ultra Europe


DE XENIA pa ni navdušila le s svojim nastopom na glavnem odru. Naslednji dan je ponovno prevzela vajeti in poskrbela za nepozabno popoldansko zabavo na pena partyju, kjer je obiskovalcem ponudila še en vrhunec vikenda.

S svojim izjemnim talentom in karizmo DE XENIA postaja vse bolj prepoznavna na svetovni elektronski sceni. Njeni uspehi se ne bodo končali le pri Zrčah - v prihodnje jo čaka vrsta nastopov v najbolj znanih svetovnih klubih, vključno z načrtovano turnejo po Aziji. Ksenija, kot je njeno pravo ime, bo nedvomno še naprej osvajala srca ljubiteljev elektronske glasbe po vsem svetu, njena pot pa je šele na začetku.

Vsi Prleki, ki želite doživeti nastop Prlečke DE XENIE in začutiti njeno energijo, pa vabljeni na OBČINSKI PRAZNIK, v KRIŽEVCE, ki bo 6.9.2024, ob 22 uri.



Več v Družabno

MOPED Tur de Mur

Tudi letos srečanje mopedistov na Cvenu

ponedeljek, 19. avgust 2024 ob 10:35
Postavljanje klopotca v Ljutomeru, foto: Občina Ljutomer

V Ljutomeru postavili klopotec

ponedeljek, 19. avgust 2024 ob 09:39
130 let PGD Bučečovci

Vabljeni na praznovanje 130-letnice PGD Bučečovci

ponedeljek, 19. avgust 2024 ob 09:17