V Ljutomeru ustavili tri vozila, v dveh so se nahajali tujci, ki niso izpolnjevali pogojev za vstop

Na kraju so bili prijeti tudi trije moški, ki so tujcem pri nedovoljenem prehodu pomagali kot vozniki.

Prlekija-on.net, petek, 27. september 2024 ob 07:54
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, ki so se vse končale le z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, pri nedovoljenem vstopu prijeli devet tujcev, požar, nesrečo pri delu, tri poškodbe na parkirnih prostorih in tri povoženja divjadi.

Na področlju kriminalitete so obravnavali spletno goljufijo, tatvino grozdja, poškodovanje osebnega avtomobila, grožnjo in zasegli bankovec za 50 EVR, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Intervencija v Ljutomeru

V Ljutomeru posredovalo več policijskih patrulj


Včeraj zjutraj so bili s strani občanov obveščeni, da so preko zelene meje na območju Šprinca vstopila tri vozila. Vozila so bila zaustavljena v Ljutomeru, kjer je bilo ugotovljeno, da se v dveh osebnih avtomobilih nahajajo tujci, ki ne izpolnjujejo pogojev za vstop. Na kraju so bili prijeti tudi trije moški, ki so tujcem pri nedovoljenem prehodu pomagali kot vozniki.

V nesreči pri delu je s strehe padel delavec in se pri tem lažje telesno poškodoval.

V naselju Martjanci je prišlo do požara v garaži, kjer je zagorelo različno orodje in oprema. Pri požaru je nastalo za 10.000 EVR škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.



Več v Črna kronika

Intervencija v Ljutomeru

V Ljutomeru posredovalo več policijskih patrulj

petek, 27. september 2024 ob 13:42
Prometna nesreča

V Bučečovcih prišlo do prometne nesreče

četrtek, 26. september 2024 ob 12:32