V prometni nesreči umrli dve ženski, še več oseb poškodovanih

Na kraju sta življenje izgubili dve ženski, ki sta bili sopotnici v osebnem avtomobilu, ena oseba (sopotnik v osebnem avtomobilu) je bila odpeljana s helikopterjem v bolnišnico, še dve osebi (voznika) sta bili odpeljani z reševalnim vozilom, stopnje poškodb še niso znane.

Prlekija-on.net, sreda, 23. oktober 2024 ob 17:45
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Poročali smo že o prometni nesreči, ki se je okoli 15. ure zgodila na cesti Benedikt - Lenart. Iz PU Maribor so sedaj sporočili, da so okrog 15.20 bili obveščeni o prometni nesreči IV. kategorije v okolici Lenarta, na regionalni cesti Lenart - Benedikt.

V nesreči sta bili udeleženi dve vozili - voznik osebnega avtomobila slovenskih registrskih označb, ki je po prvih informacijah vozil v smeri proti Lenartu, in trčil v kombinirano vozilo tujih reg. označb, ki je tedaj pripeljalo nasproti. Na kraju sta življenje izgubili dve ženski, ki sta bili sopotnici v osebnem avtomobilu, ena oseba (sopotnik v osebnem avtomobilu) je bila odpeljana s helikopterjem v bolnišnico, še dve osebi (voznika) sta bili odpeljani z reševalnim vozilom, stopnje poškodb še niso znane.

Regionalna cesta Lenart - Benedikt je še zaprta za promet, obvoz je urejen. Policisti na kraju se preiskujejo okoliščine prometne nesreče.

Na kraju prometne nesreče

Preostali trije udeleženci prometne nesreče hudo telesno poškodovani


Popolna zapora
Cesta še je vedno zaprta, vir: DARS
Prometna nesreča

Zaradi hujše prometne nesreče popolna zapora ceste




Več v Črna kronika

Policija

Pogrešano 80-letnico nešli

petek, 25. oktober 2024 ob 14:06
Voznik je bil prehiter

Državljan Ukrajine vozil s hitrostjo 206 km/h

petek, 25. oktober 2024 ob 13:17
Policija

Pogrešali osebo, ki je bila v nočnih urah najdena

petek, 25. oktober 2024 ob 07:29