Preostali trije udeleženci prometne nesreče hudo telesno poškodovani

V prometni nesreči sta dve osebi umrli, tri pa so huje poškodovane.

Prlekija-on.net, četrtek, 24. oktober 2024 ob 09:45

Nesreče v cestnem prometu 23.10.2024 15:21 LENART Sožalje svojcem.... https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/huda-prometna-nesreca-pri-lenartu-dve-osebi-naj-bi-umrli.html

Objavil/a PGD Gornja Radgona dne Sreda, 23. oktober 2024

Na kraju prometne nesreče

Obvestilo o prometni nesreči IV. kategorije, ki se je zgodila v sredo popoldan, so policisti dopolnili z informacijo, da so preostali trije udeleženci prometne nesreče hudo telesno poškodovani.

Gre za 11. prometno nesrečo letos, v katerih je skupno umrlo 12 udeležencev (v enakem obdobju lani so obravnavali 11 prometnih nesreč, v katerih je umrlo 12 udeležencev). O prometni nesreči še zbirajo obvestila.

Kot je doslej znano, sta v nesreči bili udeleženi dve vozili - voznik osebnega avtomobila slovenskih registrskih označb, ki je po prvih informacijah vozil v smeri proti Lenartu, in trčil v kombinirano vozilo tujih reg. označb, ki je tedaj pripeljalo nasproti. Na kraju sta življenje izgubili dve ženski, ki sta bili sopotnici v osebnem avtomobilu, ena oseba (sopotnik v osebnem avtomobilu) je bila odpeljana s helikopterjem v bolnišnico, še dve osebi (voznika) sta bili odpeljani z reševalnim vozilom.

Prometna nesreča

V prometni nesreči umrli dve ženski, še več oseb poškodovanih




Več v Črna kronika

Policija

Pogrešano 80-letnico nešli

petek, 25. oktober 2024 ob 14:06