Bazna postaja NK Maribor odslej tudi v Ormožu

Ljubezen do vijoličaste barve je tudi v Ormožu in okolici velika

Prlekija-on.net, petek, 22. november 2013 ob 13:412
Bazna postaja št. 8 - Ormož

Bazna postaja št. 8 - Ormož

NK Maribor, najuspešnejši nogometni klub v Sloveniji, ima odslej svojo bazo tudi v Prlekiji. Osma baza, Bazna postaja Čarli’s Caffe v Ormožu, je bila v četrtek, 21. novembra prizorišče, kjer so se zbrali privrženci vijol’čne barve iz Prlekije.

Za uradno otvoritev so v imenu NK Maribor poskrbeli Marcos Tavares, Aleksander Rajčević, Matic Črnic in Aljaž Cotman, ki so jih navijači z našega konca države doslej videvali le na stadionu. Vijol'čni večer v Ormožu je imel pester spremljevalni program, vrhunec dogajanja pa je bil prihod predstavnikov vijoličastih, za katero so zbrani pripravili posebno dobrodošlico. Predstavniki kluba so delili avtograme ter se fotografirali z navijači, odgovarjali so na številna vprašanja ter si vzeli čas za vsakega sogovornika.

Po uspeli otvoritvi je bil sklenjen dogovor, da se bo z našega konca v prihodnje še več navijačev odpravljalo proti Ljudskemu vrtu. Prvič že to soboto, množičen obisk pa sledi na rojstni dan. 12. decembra, ko bo poseben dan za vse, ki jim srce bije v ritmu vijol’čne energije...

Več pa si lahko ogledate v spodnjem videu.


Več v Družabno